Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Γιολάντα Διαμαντή: Δείτε πως είναι στα 51 της η πρώην Μις Ελλάς και ραδιοφωνική παραγωγός

Υπήρξε μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στα τηλεοπτικά δρώμενα των 90s

25 Φεβρουαρίου 2024 17:22
Θυμάστε την Γιολάντα Διαμαντή: Δείτε πως είναι στα 51 της η πρώην Μις Ελλάς και ραδιοφωνική παραγωγός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πως είναι σήμερα: Η Γιολάντα Διαμαντή έγινε γνωστή από την παρουσίαση εκπομπών τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο. Εδώ και καιρό έχει αποτραβηχτεί από την showbiz αλλά και από την Αθήνα αφού εδώ και περίπου 5 χρόνια ζει με την οικογένειά της μόνιμα στην πανέμορφη Λευκάδα. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Μιράντα Ζαφειροπούλου.

Η Γιολάντα, ακολούθησε τον σύζυγό της Γιώργο Καββαδά στη Λευκάδα όπου ήταν τα επιχειρηματικά του συμφέροντα και αφοσιώθηκε στον σύζυγο και στα τρία παιδιά τους.

“Είμαι πλέον στην Λευκάδα! Ζω σε ένα υπέροχο σπίτι με κήπο, έχω τα σκυλιά μου, ζω στη φύση κι έχει αλλάξει η ζωή μου αλλά και των παιδιών μου. Έχουν ανθίσει εδώ! Δεν ήταν μια απόφαση που σκεφτήκαμε πολύ με τον άντρα μου για να την πάρουμε. Ήρθαμε στη Λευκάδα τον περασμένο Ιούνιο για διακοπές όπως κάθε καλοκαίρι και δεν φύγαμε ποτέ. Ένα απόγευμα καθόμουν με τον άντρα μου στον κήπο, μου πρότεινε να μην γυρίσουμε στην Αθήνα και απλά δέχτηκα”.

Αποτραβήχτηκε από τα φώτα, παντρεύτηκε εφοπλιστή: Σπάνια δημόσια εμφάνιση από τη Βάσια Λόη - «Δε θέλω να δουλέψω ξανά» (video)

Πριν από 13 χρόνια, η Βάσια Λόη πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει την πορεία της στην τηλεόραση και να αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά που απέκτησε με τον σύζυγό της και εφοπλιστή, Νίκο Μαδιά.

Η πρώην παρουσιάστρια συμμετείχε σε σειρά μεσημεριανών εκπομπών τη δεκαετία 2000-2010, με τελευταία το «Μεσημεριανό Express» στο Alter (2009-2011).

Μετά από 13 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, λοιπόν, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τη Βάσια Λόη σε σπάνια κοσμική της έξοδο, το βράδυ του Σαββάτου (10/2), και της ζήτησαν μία δήλωση αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης: Θυμάστε την Ναταλία Μίγδου; Η ξανθιά θεά των ελληνικών σειρών των ’00s είναι σήμερα πιο εντυπωσιακή από τότε (photos)

«Όχι, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ καλά, έχω τα παιδάκια μου, μεγαλώνω τους γιους μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη», απάντησε η Βάσια Λόη, υπογραμμίζοντας πως έχει κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο για εκείνη.

«Είχαν γίνει κατά καιρούς πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά ήμουν κατηγορηματική. Δε θέλω να δουλέψω ξανά», κατέληξε στις δηλώσεις της η Βάσια Λόη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share