«Έσπασε» την σιωπή της η Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο λόγος που παρεξηγήθηκε μαζί μου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν…» (video)

Μίλησε ανοιχτά η παρουσιάστρια
Τα χαρτιά της άνοιξε η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτοντας στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τους λόγους που είχε ενοχληθεί μαζί της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Με την ευκαιρία, δείτε την αναφορά του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Μεγάλη συζήτηση άνοιξε για τα μπλοκ του δημοσιογράφου με την παρουσιάστρια του Mega να παίρνει σειρά και να απαντά στο ποια ήταν η αφορμή να ψυχραθούν παλαιότερα οι σχέσεις τους.
«Τι να απαντήσω στον Ουγγαρέζο; Δεν ήρθε εδώ και τα είπαμε; Ο Δημήτρης πια είναι φίλος μου, είναι ξεκάθαρα φίλος μου. Αυτό που είχε γίνει τότε είναι ότι εγώ ήμουν στο Mall με τα παιδιά μου, αυτός έκανε ραδιομαραθώνιο κάπου και παρεξηγήθηκε που δεν πήγα στον ραδιομαραθώνιο.
Εγώ δεν ήξερα ούτε ότι κάνει ραδιομαραθώνιο, ούτε με είχε καλέσει κανείς, ούτε και ποτέ τον είδα. Και τότε παρεξηγήθηκε! Τον αγαπώ πολύ» δήλωσε.
«Δίκασε» η Σίσσυ Χρηστίδου: «Άκομψο αυτό που έκανε o Γιώργος Λιάγκας στον αέρα…» (video)
Την αιχμηρή ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του «Πρωινού» για την Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου (24/2) η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Έχω ομορφύνει γιατί δεν κάνω τίποτα, έχω βγάλει τα γεμίσματα», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει στη δική του: «έχω βγάλει τα… τέτοια», μετά από ατάκα του Βαγγέλη Περρή, ότι έχει τις ομορφιές του.
Η Κατερίνα Καινούργιου, σε χθεσινές δηλώσεις της, είπε πως «θεωρώ πολύ άκομψο δύο άντρες να σχολιάζουν την εμφάνιση μιας γυναίκας».
Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της: «Συμφωνώ με αυτό που είπε η Κατερίνα για τον Γιώργο Λιάγκα. Κι εγώ το βρήκα άκομψο. Μπορεί να είναι ένα αστειάκι που θα γίνει εκτός αέρα μεταξύ τους, αλλά αυτό στον αέρα δεν μπορείς να το κάνεις. Πόσω μάλλον όταν είναι και μια εκπομπή απέναντι από τη δική σου.
Είναι δύο άντρες που δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα, εκτιμώ… Ναι, εντάξει, μπορεί να έχουν δώσει. Και εμένα μου φάνηκε άκομψο και πολύ σωστή η τοποθέτηση της Κατερίνας, ότι εμένα δεν με αφορά».
Το παραδέχτηκε ανοιχτά η Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν έκανα τον πρώτο μου γιο, έπαθα σοκ με…» (Video)
Η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε την άποψή της σχετικά με τα ευρύτερα προβλήματα που παρουσιάζονται στις υποδομές της χώρας μας.
Ειδικότερα, επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα κατά την κίνησή τους σε πεζοδρόμια, όπου τα δέντρα και άλλα εμπόδια περιορίζουν την πρόσβασή τους. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, πριν αυτός διαλυθεί.
«Μέσα στα πεζοδρόμια υπάρχουν τα δέντρα. Με ποια λογική υπάρχουν τα δέντρα; Πάω εγώ με το καροτσάκι και θα πρέπει εγώ με το καροτσάκι να κατέβω στο δρόμο για να περάσω το κάθε δέντρο. Εγώ, όταν έκανα τον πρώτο μου γιο, έπαθα σοκ με αυτό. Σκέψου άνθρωποι που είναι σε αμαξίδια. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τους οδηγούς, έχει να κάνει με τη γενικότερη κατάσταση. Αυτό είναι τελείως Ελλάδα» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.