Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Η γνωριμία, ο κεραυνοβόλος έρωτας, οι συγκρούσεις, η ζήλια και η ζωή μακριά από τα φώτα

«Της λέω: Πλάκα κάνεις. Τόση ώρα φιλιόσουν με τον Μάινα και τώρα ήρθες σε εμένα;»

24 Φεβρουαρίου 2024 18:47
Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Η γνωριμία, ο κεραυνοβόλος έρωτας, οι συγκρούσεις, η ζήλια και η ζωή μακριά από τα φώτα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μία σπάνια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση έκαναν ο Μάνος Νιφλής και η Ελισάβετ Μουτάφη στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης 22/2 και μίλησαν για όλη την πορεία της σχέσης τους μέχρι σήμερα.

Πιο αναλυτικά, οι δυο τους αναφέρθηκαν στη μεταξύ τους σχέση, στον κώδικα επικοινωνίας που έχουν, στην κριτική που ασκούν ο ένας στον άλλο και στο μυστικό της επιτυχημένης σχέσης τους .

Ο Μάνος Νιφλής αποκάλυψε πώς βίωσε το πρώτο φιλί της ηθοποιού στο θέατρο

Ελισάβετ Μουτάφη: «Εγώ οφείλω να πω ότι έμαθα. Πάντα σεβόμουν τους δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ, που μπαίνουν στη ζωή μας πολύ έντονα. Έμαθα πολλά από τον Μάνο και είναι θετικό όλο αυτό. Βλέπω και πώς είναι η από εκεί πλευρά και να δικαιολογήσω αυτά που, ίσως, με ενοχλούσαν. Να τα καταλάβω, να τα κατανοήσω, να μπω στο παπούτσι».

Μάνος Νιφλής: Έχω ψάξει πώς γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές

Μάνος Νιφλής: «Δεν υπάρχει ισορροπία, είναι μια περιπέτεια. Οι ηθοποιοί είναι πολυδιάστατα πρόσωπα! Είναι πολυεπίπεδα άτομα. Πλέον το έχω συνηθίσει να φιλιέται στις σειρές. Την πρώτη φορά που μου συνέβη πήγα να δω την Ελισάβετ στην πρόβα, μόλις την είχα γνωρίσει. Φιλιόταν με τον Στέλιο Μάινα και στο διάλειμμα, αφού σταμάτησαν την πρόβα, για να με καλωσορίσει πήγε να με φιλήσει. Και της λέω “πλάκα κάνεις. Τόση ώρα φιλιόσουν με τον Μάινα και τώρα ήρθες σε εμένα;”. Υπάρχουν και κανόνες στο φιλί, το έχω ψάξει. Θα κοιτάξω αν κάποιος προχωρήσει παραπάνω».

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ξέρω πώς είναι η συνθήκη, είναι η δουλειά μας. Αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα! Είναι υποστηρικτικός σε αυτό. Καμιά φορά του ξεφεύγει με χιούμορ σε κάτι».

Μάνος Νιφλής: «Στο πλάνο που χορεύει στην μπάρα, όταν το είδα, της έστειλα μήνυμα και της λέω “δεν ντρέπεσαι λίγο;”. Συναντιόμαστε Σαββατοκύριακα! Έχουμε βρει έναν τρόπο αποσυμπίεσης. Εγώ έχω βρει και το έχει ασπαστεί και η Ελισάβετ, την Αίγινα. Είναι ένας μαγικός τόπος που είναι απίστευτη αποσυμπίεση. Δεν θεωρώ ότι στα ζευγάρια υπάρχουν ισορροπίες».

Ελισάβετ Μουτάφη: «Φυσικά και θα υπάρχουν συγκρούσεις και θέματα, αλλά έτσι πρέπει να είναι η ζωή. Κριτική μου κάνει, ειδικά τώρα που βλέπει το «Προξενιό» και του αρέσει πολύ. Κάθε το Σαββατοκύριακο και μου λέει “έχω να δω τα επεισόδια της εβδομάδας”. Δεν μιλάω! Προσέχει πολύ τι λέει, είναι πονηρός. Είναι και to the point, αλλά είναι και πονηρούλης».

Μάνος Νιφλής: «Μου κάνει κριτική, τσακωνόμαστε. Είναι το πώς το ακούει ένας άνθρωπος. Η Ελισάβετ εκπροσωπεί ένα κοινό που δεν έχει καθημερινή τριβή με την πολιτική επικαιρότητα και θες να ακούσεις πώς το βλέπει. Τα σχόλιά της είναι τα απλοϊκά και τα πιο εύστοχα».

Μάνος Νιφλής: Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

Ελ. Μουτάφη: Δεν έχω επανέλθει μετά τον θάνατο του πατέρα μου

Ο Μάκης Τσέλιος για την Ελισάβετ και τον Μάνο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share