Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Καρφιά» από Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν εκτιμώ τους ανθρώπους που έκαναν όσα έκαναν στον Γιώργο Κιμούλη» (video)

«Η αγανάκτηση των συναδέλφων μου δεν με αφορά»

24 Φεβρουαρίου 2024 18:39
«Καρφιά» από Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν εκτιμώ τους ανθρώπους που έκαναν όσα έκαναν στον Γιώργο Κιμούλη» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη, το πρωί του Σαββάτου (24/2) στο πλατό της εκπομπής «I Love ΣουΚου» για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες που δέχτηκε.

«Δεν θα τον αφήσουμε στην ησυχία του αυτόν τον άνθρωπο, όχι, δεν θα τον αφήσουμε. Έχω μιλήσει και τα έχω πει αυτά. Εμένα με αφορά η προσωπική μου σχέση με τους ανθρώπους. Όταν δεν γνωρίζω έναν άνθρωπο, θέλω να τον γνωρίσω για να έχω κρίση, άποψη και θέση για το τι είναι. Ο κάθε άνθρωπος δεν σου ξυπνάει τα ίδια πράγματα.

Ο θαυμασμός μου, η αγάπη μου και η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του ήταν, είναι και θα είναι αυτή. Η αγανάκτηση των συναδέλφων μου δεν με αφορά. Οι άνθρωποι που βγαίνουν και δημοσιοποιούν, το θεωρώ αποτρόπαιο», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

«Έχω πρόβλημα μαζί σου; Κάνω καταγγελία, το ψάχνουν, ένοχος, κρεμάστε τον. Φτάσαμε στο σημείο να θάβουμε ζωντανούς ανθρώπους και να τους κρεμάμε στα περίπτερα, επειδή ο οποιοσδήποτε μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει δημόσια και να πει το οτιδήποτε. Και το θεωρούμε δεδομένο πριν αποδειχθεί. Και καταστρέφουμε ζωές, καταστρέφουμε ανθρώπους. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό το ανθρωποφαγικό. Δεν εκτιμώ καθόλου τους ανθρώπους που βγήκαν και το έκαναν αυτό. Η πρόθεση αυτών που βγήκαν δεν μου είναι καθαρή» συμπλήρωσε η ηθοποιός για τον γνωστό σκηνοθέτη.

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Κιμούλη: Παραπέμπεται σε δίκη μετά από μήνυση της Ζέτας Δούκα – Απορρίφθηκε η αγωγή του κατά του ΣΕΗ

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Κιμούλης, καθώς παραπέμπεται σε δίκη μετά από μήνυση της Ζέτας Δούκας, ενώ παράλληλα απορρίφθηκε η αγωγή που είχε κάνει κατά του ΣΕΗ.

Όλο το χρονικό της αντιπαράθεσης πρόβαλε η εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιώργος Κιμούλης αποφασίστηκε ότι παραπέμπεται σε δίκη ως ηθικός αυτουργός σε ψεύδη κατάθεση. Καθώς ο γνωστός ηθοποιός είχε προτείνει ένα συγκεκριμένο μάρτυρα που εργαζόταν ως τεχνικός θεάτρου, παραπέμπεται και ο εκείνος για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας φαίνεται να είχε πει στην κατάθεση του ότι, ”όσο ήμουν στο θέατρο δεν εντόπισα το περιστατικό για το οποίο είχε καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη η Ζέτα Δούκα”. Η Ζέτα Δούκα είχε αναφερθεί αρκετές φορές ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κιμούλη με τελευταία αναφορά περίπου ένα χρόνο πριν. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κιμούλης είχε προ ολίγων μηνών καταθέσει αγωγή σε βάρος των Ζέτα Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά. Οι τρεις ηθοποιοί είχαν απαντήσει επίσης με αγωγές στο πλαίσιο της δημόσιας καταγγελίας της Ζέτας Δούκα ότι είχε δεχτεί σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη στη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης στο Σ.Ε.Η για χρηματική αποζημίωση ύψους εκατό χιλιάδων ευρώ λόγω της διαγραφής του.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share