Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Δεν χαρίστηκε η Πέγκυ Ζήνα: «Το να τραγουδάς με ένα κορμάκι σε πίστα μπουζουκιών δείχνει παρακμιακό» (video)

«Δεν έχω θέμα με τις τραγουδίστριες που φοράνε λίγα ρούχα, αλλά...»

24 Φεβρουαρίου 2024 17:27
Δεν χαρίστηκε η Πέγκυ Ζήνα: «Το να τραγουδάς με ένα κορμάκι σε πίστα μπουζουκιών δείχνει παρακμιακό» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία πρόσφατη δήλωσή της, σχετικά με το τι θεωρεί παρακμή, σχολίασε η Πέγκυ Ζήνα στην εκπομπή «Καλύτερα σε γίνεται», όπου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/2).

Με την ευκαιρία, δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της τραγουδίστριας στη Βούλα.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, παρακμή είναι: «Να έχεις µια συµπεριφορά στη σκηνή η οποία να έχει ελάχιστα ρούχα, να µην έχεις πολύ καλή φωνή και ως προσωπικότητα να επιτρέπεις στον κόσµο, µεθυσµένο, να σου φέρεται όπως να ’ναι».

Αυτή τη δήλωση ζήτησε η Ναταλία Γερμανού να σχολιάσει η Πέγκυ Ζήνα.


«Δεν την έχω αποφύγει αυτήν την εικόνα. Δεν έχω κανέναν πρόβλημα με τις τραγουδίστριες που φοράνε λίγα ρούχα», τόνισε.

«Το να φορέσει η JLo ένα κορμάκι και να βγει σε ένα στάδιο με 100.000 ανθρώπους και να την αποθεώσουν και να χορεύει καλύτερα από τις χορεύτριες, δεν είναι το ίδιο με μια πίστα μπουζουκιών, με λουλούδια κάτω. Αυτό κάνει σαν εικόνα παρακμιακή», ξεκαθάρισε και συνέχισε:

«Την έχω υποστεί αυτή την εικόνα, ίσως και να έχω ακούσει 1-2 στυλίστες που μου είπαν “δεν θες να βγεις θελκτική;”. Η αθώα μου όψη όμως και η καλή μου φωνή, έφερνε ισορροπία. Μια τραγουδίστρια που δεν έχει καλή φωνή, αν εμφανιστεί με λίγα ρούχα, δεν δίνει δικαιίωμα σε έναν άνθρωπου που έχει πιει; Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, τον προκαλείς. Ακόμα και σε έναν άνθρωπο που έχει πιει. Εμένα δεν με έχουν προσβάλλει, δεν μου έχουν φερθεί ανάρμοστα. Με την υποψία ότι κάποιος πάει να φερθεί έτσι, αποκτώ το μάτι του καρχαρία» .

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share