Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εριέττα Μανούρη: «Οι φίλοι μου με λένε Τάκη - Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν άντρας» (video)

«Είμαι αντράκι...»

24 Φεβρουαρίου 2024 17:06
Εριέττα Μανούρη: «Οι φίλοι μου με λένε Τάκη - Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν άντρας» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Για την υπερκόπωση που έχει γίνει φίλη της, αλλά και το παρατσούκλι που της έχουν κολλήσει οι φίλοι της, μίλησε η ηθοποιός Εριέττα Μανούρη στην εκπομπή Γεια σου, ενώ αναφέρθηκε στη Μουρμούρα στην οποία πρωταγωνιστεί.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Αποστόλη Τότσικα για συνάδελφό του.

«Είπα όχι σε δραματικό ρόλο για να είμαι στη Μουρμούρα, αλλά δεν το μετανιώνω, άκουσα την ψυχούλα μου. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για του χρόνου. Είναι φίλη μου η υπερκόπωση και την έχω περάσει πολύ. Δεν ήμουν λειτουργική, δεν μπορούσα να σταθώ, κοιμόμουν όρθια. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι και ήμουν ράκος. Πέρυσι με έδιωξαν από την πρόβα, για να πάω σπίτι μου να κοιμηθώ», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Οι φίλοι μου με λένε Τάκη, επειδή σε κάποια πράγματα είμαι αντράκι. Μάλλον στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν άντρας. Δεν μπορώ να κάτσω σαν γυναίκα και μου το έλεγαν και στο θέατρο “κλείσε τα πόδια σου, μην κάθεσαι έτσι”», δήλωσε.


«Έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν με ρωτάνε για τα προσωπικά μου. Γιατί να υπάρχει κλειδαρότρυπα με ποιον είναι ο άλλος στο σπίτι του;», κατέληξε.

Σπαράζει καρδιές η Ελένη Καστάνη: «3 ημέρες της ζωής μου θα ήθελα να μην υπάρχουν, όταν πέθανε ο πατέρας μου, η αδερφή μου και ο άνδρας μου» (video)

Για την τηλεόραση στις ημέρες μας, τους ηθοποιούς της γενιάς της, τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», αλλά και τις απώλειες της ζωής της, μίλησε η Ελένη Καστάνη, η οποία μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της ηθοποιού για την απώλεια του πατέρα.

«Τα τελευταία χρόνια δεν προτιμούν στην τηλεόραση τους ηθοποιούς της δικής μου γενιάς. Ποτέ δεν μου έχουν προτείνει σε σίριαλ να κάνω έναν δραματικό ρόλο. Η τηλεόραση κατακλύζεται τα τελευταία χρόνια από πρόσωπα που για χρόνια ήταν αρνητικά και σνόμπαραν την τηλεόραση, αλλά σνόμπαραν και εμάς ως πιο εμπορικούς. Με την τηλεόραση μπαίνουμε στα σπίτια των ανθρώπων και οι τηλεθεατές διαμορφώνουν άποψη ακόμη και για τον χαρακτήρα μας», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη στην εκπομπή Δύο στις 10.

«Εμάς τους κωμικούς ηθοποιούς μάς λατρεύει ο κόσμος και πληρωνόμαστε καλύτερα από τους δραματικούς. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών και ειδικά των γυναικών. Επίσης ένας άντρας κωμικός δεν δέχεται τη γυναίκα κωμικό που μπορεί να είναι καλύτερη από εκείνον», πρόσθεσε.


Για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», δήλωσε: «Θα έλεγα ναι σε ένα ριμέικ με κλειστά τα μάτια. Όταν κόπηκε η σειρά, έπαθα σχεδόν κατάθλιψη. Ήταν το κάρμα του να μη γίνει αυτή η δουλειά».

Αναφορικά με τις απώλειες της ζωής της, τόνισε: «Τον άντρα μου τον αγάπησα πάρα πολύ, τον ερωτεύτηκα. Κι ενώ χωρίσαμε κάποια στιγμή, είχαμε πάντα καταπληκτικές σχέσεις, μέχρι και το τέλος της ζωής του. Συγκινούμαι… Θα ήθελα να μην υπήρχαν 3 μέρες στη ζωή μου, όταν πέθανε ο πατέρας μου, η αδελφή μου και ο άντρας μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share