Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Ξεσκέπασμα» από τον Μάρκο Σεφερλή: «Πριν από 10 χρόνια δεν ξέρατε καν που έπεφταν…»

Η καυστική του δημοσίευση

24 Φεβρουαρίου 2024 15:07
«Ξεσκέπασμα» από τον Μάρκο Σεφερλή: «Πριν από 10 χρόνια δεν ξέρατε καν που έπεφταν…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η επικαιρότητα των τελευταίων ημερών φαίνεται πως δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο τον Μάρκο Σεφερλή, που με τον τρόπο του τοποθετήθηκε δημόσια, τονίζοντας πως έκανε πριν από πολύ καιρό, όσα οι υπόλοιποι κάνουν σήμερα.

Τα «καρφιά» του κωμικού, στον οποίο αφέθηκαν κάποιες «μπηχτές», και όχι μόνο πέφτουν στους σημερινούς Έλληνες παρουσιαστές, οι οποίοι δίνουν το δικό τους αγώνα για το ελληνικό #metoo. Έναν αγώνα, που όπως ισχυρίζεται η Χριστίνα Πολίτη και, κατ' επέκταση ο ίδιος ο ηθοποιός, έδιναν κι εκείνοι πριν από πολύ καιρό με τις «Κούκλες», χωρίς κανείς να δώσει τότε τη σημασία, που έπρεπε.

Η... διαφορετική τοποθέτηση για το #metoo

«Πριν δέκα χρόνια οι τηλεοπτικοί ακτιβιστές του σήμερα ούτε ήξεραν κατά που πέφτουν οι «Κούκλες». Υπάρχουν όμως πάντα άνθρωποι που δεν πάνε όπου γέρνει η βάρκα για τα νούμερα - κι γι’ αυτό και δεν θα βουλιάξουν ποτέ», έγραψε στο Instagram η Πολίτη.

Ο Σεφερλής, από τη δική του πλευρά, ανήρτησε τη δημοσίευση σε story στο Instagram, όντας μέλος στις «Κούκλες» και στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

μαρκοσ-σεφερλησ-αναρτηση-για-κουκλεσ
Η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή

Χάρης Ρώμας: «Η σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος - Αν δεν είχε αποβάλει, το παιδί αυτό τώρα θα είχε τρεις πατεράδες» (video)

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών στο «Πρωινό» την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Επίσης, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή η πρώην σύζυγός του είχε μείνει έγκυος και τελικά απέβαλε. Γι' αυτόν, αν δεν είχε αποβάλει το παιδί του τώρα θα είχε τρεις πατεράδες: τον ίδιο, τον σύζυγο της πρώην γυναίκας του και τον δικό του σύντροφο.

Δείτε επίσης: «Σπόντα» από Χάρη Ρώμα για Πάνο Βλάχο - «Και εκείνος είναι ένα μέρος του συστήματος»

Αρχικά, δήλωσε: «Γιορτάζουμε μια Ανάσταση, μια σημαντική μεταρρύθμιση, κάτι πολύ σημαντικό, αυτή τη νομοθεσία που ψηφίστηκε στη Βουλή για τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας και μάλιστα σε μια χώρα με πλειοψηφικά ορθόδοξο πληθυσμό.

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με την Εκκλησία, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει και έχει πολύ καλή σχέση με τους Πατέρες. Όμως στην προκειμένη περίπτωση, όσο και αν ακούγεται ανίερο, έχει γίνει λάθος ανάγνωση από τους πατέρες. Δεν μπορώ να πιστέψω ούτε κατά διάνοια ότι μπορεί να θεωρηθεί αμαρτία κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσικό».

Σχετικά με τη μέρα της ψήφισης σχολίασε: «Ήταν πολύ σημαντικό που ήταν μέσα στη Βουλή ο Μπιμπίλας για να υπάρχει και αυτή η συναισθηματική μαρτυρία ενός ανθρώπου που κρύφτηκε κάποια στιγμή στη ζωή του, που λοιδορήθηκε, που ντρεπόταν και φοβόταν ποια ήταν η πραγματική του έλξη.

Οι δηλώσεις Μπέου, του κυρίου Μουτζούρη, του Κούγια, του Παναγιώτη Ψωμιάδη, που είναι δημόσιες, είναι όχι απλώς ακραία ομοφοβικές αλλά και ρατσιστικά χυδαίες. Πρέπει να εκλείψει πλέον αυτή η υποκρισία του τύπου έχω και φίλους γκέι. Αυτό πρέπει να εκλείψει γιατί είναι πολύ προσβλητικό».

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας εξομολογήθηκε: «Υπήρξα κάποια στιγμή παντρεμένος, ήμουν ερωτευμένος. Στην πορεία είδα ότι δεν είναι αυτό. Η σύζυγός μου τότε είχε μείνει έγκυος, απέβαλε. Έτυχε να αποβάλει. Αν δεν είχε αποβάλει θα είχα τώρα έναν γιο. Αν είχαμε κάνει αυτό το παιδί και είχαμε χωρίσει, σήμερα το παιδί αυτό θα είχε ως βιολογικό πατέρα εμένα.

Θα μπορούσε όμως να είχε και έναν δεύτερο πατέρα αν είχα ή αν έχω έναν σύντροφο και θα είχε και έναν τρίτο πατέρα, τον σύζυγο της πρώην γυναίκας μου. Δεν βλέπω κανένα κόλλημα να εξηγούσε υποθετικά σε αυτό το παιδί ότι άλλα παιδιά έχουν έναν πατέρα, εσύ έχεις την τύχη να έχεις τρεις πατεράδες. Εμένα που είμαι ο βιολογικός, τον σύζυγο της μητέρας και αυτόν που πιθανώς αποκαλείς θείο. Τρεις άντρες που ενδιαφέρονται για εσένα με πατρικό ενδιαφέρον. Μήπως είναι καλύτερο από τον έναν;»

Επίσης, απάντησε: «Αν με ρωτάς, πιθανό να μην έκανα παιδί με παρένθετη μητέρα γιατί δεν είμαι έτοιμος γι' αυτό, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι μια λογική που θα ακολουθούσα εγώ».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός γάμου ο Χάρης Ρώμας σημείωσε: «Δεν θα έκανα έναν γάμο τώρα, γιατί δεν μου είναι απαραίτητο. Είμαι μεγάλος, έχω ζήσει τη ζωή μου και συνεχίζω να τη ζω, οπότε υπάρχει συντροφικότητα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share