Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ελένη Γερασιμίδου: «Τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε οι εκπομπές; Κοιτάξτε τα δικά σας χάλια» (video)

«Όταν μου τηλεφωνούν από τις εκπομπές, ξέρω ότι έχει γίνει κάτι ασήμαντο για την κοινωνία»

23 Φεβρουαρίου 2024 15:02
Ελένη Γερασιμίδου: «Τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε οι εκπομπές; Κοιτάξτε τα δικά σας χάλια» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, απαντώτας σε θέματα της επικαιρότητας σχετικά με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Πάνο Βλάχο ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της.

«Δεν υπάρχει μυστικό στον επιτυχημένο γάμο. Εμείς σκοτωνόμαστε, αλλά υπάρχει αγάπη. Πολλά δεν μπορώ στον σύζυγό μου, αλλά θαυμάζω την πολυπραγμοσύνη του. Γράφει πάρα πολύ ωραίους στίχους, σε αυτό του κρατάω κακία, γιατί θα μπορούσε να έχει βγάλει λεφτά όταν η δισκογραφία ήταν στο φόρτε», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Αναφορικά με τον Γιώργο Νταλάρα, είπε: «Οι δημοσιογράφοι κάνετε πολύ θόρυβο για το τίποτα. Ο Γιώργος Νταλάρας πήγε να δώσει μια συνέντευξη για τον Τσιτσάνη. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι και μετά να το κάνεις θέμα. Επίσης, τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε οι εκπομπές μεταξύ σας; Ο Νταλάρας δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά τον σέβομαι πολύ. Τα πάνελ είναι κριτές των πάντων. Η Φαίη είναι ευγενικό πλάσμα και δε συμμετέχει σε αυτά. Θα πω “κοιτάξτε τα δικά σας χάλια” και ας γίνει πάλι θέμα».

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Πάνο Βλάχο: «Σεβάσου τον Άδωνι Γεωργιάδη που ευεργέτησε τον πατέρα που σε γέννησε» (video)

Ενώ για το ζήτημα με τον Πάνο Βλάχο, ανέφερε: «Όταν μου τηλεφωνούν από τις εκπομπές, ξέρω ότι έχει γίνει κάτι ασήμαντο για την κοινωνία. Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που θριαμβεύει. Δε θα μας πει κανένας τι είναι αστείο και τι δεν είναι αστείο. Τα αφεντικά έχουν πει στα κορίτσια που κάνουν τα πρωινά να μαλώνουν μεταξύ τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share