Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το ξεστόμισε η Έμιλυ Κολιανδρή: «Μεγάλη ανακατώστρα! Ανακάλυψε τη σχέση μου με τον άνδρα μου πριν το πούμε»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τον γάμο της με τον Χρήστο Λούλη

23 Φεβρουαρίου 2024 14:18
Το ξεστόμισε η Έμιλυ Κολιανδρή: «Μεγάλη ανακατώστρα! Ανακάλυψε τη σχέση μου με τον άνδρα μου πριν το πούμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε η Έμιλυ Κολιανδρή, το απόγευμα της Πέμπτης (22/2), με αφορμή την καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην φιλία που διατηρούν με τον σύζυγο της, Χρήστο Λούλη, με άλλους καλλιτέχνες ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τη σχέση τους.

Ειδικότερα, η Έμιλυ Κολιανδρή σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κάνουμε παρέα και με άλλους ηθοποιούς. Ειδικά τα παλιά τα χρόνια, στην προ παιδιών εποχή, κάναμε παρέα κυρίως με ηθοποιούς, γιατί βγαίναμε μετά την παράσταση. Έχουμε κρατήσει βεβαίως σχέσεις και μέσα σε αυτά τα χρόνια με πολλούς έχουμε γίνει οικογένεια. Μας έχουν βαπτίσει τα παιδιά μας, μας έχουν παντρέψει. Κουμπάρος μας είναι ο Νίκος Καραθάνος και η Ελένη Κοκκίδου μάς έχει βαπτίσει τον Αλέξανδρο».

«Η Ελένη Κοκκίδου είχε ανακαλύψει τη σχέση μας με τον Χρήστο πριν το πούμε εμείς σε κανέναν. Μεγάλη ανακατώστρα! Το είχε αντιληφθεί, γιατί ήμασταν μαζί στις ίδιες πρόβες και ήταν μεγάλη γάτα! Γάτα, είναι γάτα! Και τελικά έγινε νονά του παιδιού μας».

«Μετά από τα παιδιά, έχουμε ευτυχήσει και είμαστε αρκετά τυχεροί και σε αυτό το κομμάτι, γιατί κάνουμε παρέα με τους γονείς των φίλων των παιδιών μας, αλλά πάλι τυγχάνει να είναι άνθρωποι που μας ταιριάζουν. Οπότε είμαστε έξι – επτά οικογένειες που κάνουμε πολλή παρέα, πάμε μαζί τριήμερα. Αυτό δεν είναι αυτονόητο να συμβεί, γιατί έχω βρεθεί και σε παρέες που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε», συμπλήρωσε, η Έμιλυ Κολιναδρή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share