Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πήρε εξιτήριο μετά από 9 ημέρες νοσηλείας - Η κατάσταση της υγείας της

Τι ανέφερε στενός συνεργάτης της;

23 Φεβρουαρίου 2024 13:53
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πήρε εξιτήριο μετά από 9 ημέρες νοσηλείας - Η κατάσταση της υγείας της
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, με τη «Βασίλισσα της νύχτας» να έχει νοσηλευτεί νωρίτερα για εννέα ημέρες, αλλά την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με όσα είπε ο στενός της συνεργάτης, Χάρης Αργυρός, στο Πρωινό, πριν από λίγη ώρα, η ηθοποιός ετοιμάστηκε και ευχαριστώντας τους γιατρούς για τη φροντίδα τους, τους είπε και ένα τραγούδι.

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπήκε στο νοσοκομείο με χαμηλή πίεση, χρειάστηκε να μπει στη ΜΕΘ.

Έξαλλη η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ντροπή τους! Είμαι ζωντανή, υγιής, δεν θα μιλήσω για κληρονόμους»

Οργισμένη είναι η Ζωζώ Σαπουντζάκη για όλα τα σχόλια που υπήρξαν σχετικά με την υγεία της τις τελευταίες ημέρες με την "βασίλισσα της νύχτας" να δίνει συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

«Ντροπή τους! Είμαι ζωντανή, υγιής, δεν θα μιλήσω για κληρονόμους»

«Το έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτερο από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (σ.σ. Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (σ.σ. Αργυρός)! Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε!

Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί.

Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο μου αγαπημένα πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου», λέει η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Και ξεκαθαρίζει: «Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή, είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share