Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Νίκος Γκέλια: «Δέχθηκα πολλή ξενοφοβία - Απίστευτο το πώς η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο του τόπου»

«Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας»

23 Φεβρουαρίου 2024 13:58
Νίκος Γκέλια: «Δέχθηκα πολλή ξενοφοβία - Απίστευτο το πώς η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο του τόπου»
Από Εύη Κουρίδου

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε ο Νίκος Γκέλια, μιλώντας για τον ρατσισμό που δέχθηκε αλλά και για τη συμμετοχή του στη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο».

«Όταν γυρίζαμε το Μαύρο Ρόδο μου έγινε η πρόταση για το Ναυάγιο. Στο Ναυάγιο με δυσκολέψαν οι σκηνές που είχαμε στον διάδρομο, και υποκριτικά και πρακτικά. Η πιο δύσκολη και απαιτητική σκηνή στο Ναυάγιο ήταν αυτή στα βράχια, είχε πολύ κρύο», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: «Το κεφάλι είχε κοπεί από το σώμα! Είχε ανοίξει το κρανίο του. Κρατούσαν κομμάτια στα χέρια...» - Σοκάρει ο Νίκος Γκέλια για τον τραγικό θάνατο που είχε βρει ο ξάδερφός του

«Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων πολλών, άλλα νομίζω πως αυτό αλλάζει, έχω τεράστια ελπίδα για τη νέα γενιά. Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας. Είναι απίστευτο το πώς η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο το τόπου», υπογράμμισε ο Νίκος Γκέλια.

Ο ηθοποιός επέλεξε να παντρευτεί σε μικρή ηλικία, όπως επίσης και να γίνει και πατέρας σε μικρή ηλικία. Ο ίδιος εξήγησε ότι αυτή του η απόφαση προέκυψε επειδή ήθελε να αποκτήσει παιδί κοντά στην ηλικία των 30 ετών.

«Ήθελα να έχω παιδί κοντά στα 30, επειδή έχω έναν αδελφό 13 χρόνια μικρότερο, που ουσιαστικά τον μεγάλωσα εγώ. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο στο παιδί μου. Η κόρη μου δε με έχει δει ποτέ στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει η κόρη μου τι δουλειά κάνω. Τη ρωτάνε στο σχολείο “ο μπαμπάς σου είναι στο Ναυάγιο;” και απαντά όχι, στο σπίτι είναι”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share