Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Στην οικογένειά μου υπήρχαν αντίξοες συνθήκες, οι γονείς μου με ρωτούσαν “Τώρα εσένα γιατί σε πήραν;”»

«Μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν, δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά»

23 Φεβρουαρίου 2024 13:42
Συγκινεί ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Στην οικογένειά μου υπήρχαν αντίξοες συνθήκες, οι γονείς μου με ρωτούσαν “Τώρα εσένα γιατί σε πήραν;”»
Από Εύη Κουρίδου

Μια εκ βαθέων συνέντευξη για την οικογένειά του έδωσε ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες». Εκτός από τη σχέση με τον γιο του, ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σχέση με τους γονείς του καθώς και τον τρόπο που αυτή καθόρισε εκείνον και τα αδέλφια του στη μετέπειτα ζωή τους.

«Οι γονείς μου ήταν δύο άνθρωποι – καλή τους ώρα – που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει κάτι τελείως αντίθετο, γιατί μεγαλώσαμε μέσα σε ένα έντονο περιβάλλον με καβγάδες», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Δείτε επίσης: Συγκινεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική, δεν ήμασταν αγαπημένη οικογένεια»

Στη συνέχεια, εξήγησε τον τρόπο που λειτούργησε αυτό απέναντι σε εκείνον και τα αδέλφια του. «Στην αδελφή μου αυτό λειτούργησε αντίθετα, δεν έκανε ποτέ οικογένεια. Σ' εμένα δημιούργησε την επιθυμία να σπάσω αυτή την αλυσίδα και να μεγαλώσω ένα παιδί σε τελείως διαφορετικές συνθήκες από αυτές που μεγάλωσα εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον γιο του, Θάνο, καθώς και στον τρόπο που «χτίζουν» τη σχέση τους: «Προσπαθώ να τον κάνω σίγουρο για τον εαυτό του, να τον επιβραβεύω για ό,τι καλό κάνει, να είμαι δίπλα του. Αντίθετα, στην οικογένειά μας είχαμε τέτοιες συμπεριφορές που μας δημιούργησαν κόμπλεξ και αίσθημα κατωτερότητας. Στις πρώτες μου δουλειές, όταν τελείωσα τη σχολή, με ρωτούσαν “Τώρα εσένα γιατί σε πήραν;”, “Θα σε πληρώνουν;” και τέτοια. Υπήρχε ένας αρνητισμός, εκτός του ότι η μάνα μου δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share