Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Την έβλεπα με τον Βασίλη και...» - Το σχόλιο της Καινούργιου για το 2ο παιδί του πρώην της με τη Σπυροπούλου (video)

«Δεν ήθελα να πω κάτι εφόσον...»

23 Φεβρουαρίου 2024 13:17
«Την έβλεπα με τον Βασίλη και...» - Το σχόλιο της Καινούργιου για το 2ο παιδί του πρώην της με τη Σπυροπούλου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε και επίσημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σχολίασαν το ευχάριστο αυτό γεγονός.

«Εγώ το είχα πει πριν από λίγο καιρό, αλλά δεν ήθελα να πω κάτι εφόσον δεν το έχει αποκαλύψει η ίδια. Παιδιά έβλεπα χθες την Κωνσταντίνα με τον Βασίλη και έτσι όπως είδα το πρόσωπό της, πιστεύω ότι έχει κοριτσάκι. Γιατί σε σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη λίγο έχει αγριέψει, ενώ στο αγόρι λένε είσαι πιο γλυκιά - κούκλα ήταν - απλά νομίζω ότι έχει κορίτσι», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Από ό,τι ξέρω εγώ, είχε και τηλεοπτικές προτάσεις και είναι επιλογή της να μείνει εκτός και να μεγαλώσει τα παιδάκια της. Με το καλό να τους πούμε και το δεύτερο παιδάκι τους. Εγώ πιστεύω είναι κοριτσάκι, πολλές φορές πέφτω μέσα σε αυτά. Εγώ καμία φορά έτσι από το πρόσωπο...», είπε μετά την προβολή βίντεο από την έξοδο της.

Άλαλη η Τσολάκη με Σπυροπούλου: «Την είχα δει πριν έναν μήνα και μου είπε...» (video)

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά την έντονη φημολογία που υπήρχε το τελευταίο διάστημα.

Η παρουσιάστρια, που έχει ήδη έναν γιο με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το δεύτερο καρπό του έρωτά τους.

Μετά την προβολή των δηλώσεών της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι είχε συναντήσει πριν έναν μήνα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ωστόσο δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος.

«Την είχα πετύχει έναν μήνα πριν κάπου έξω, εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. Τη βλέπω, έρχεται… Κούκλα, όμορφη και αρχίζει και λέει πόσο δύσκολα είναι με τον μικρό, ο οποίος μεγαλώνει και δεν φτάνουν οι 24 ώρες στο σπίτι. Ζω μια τρέλα”, με την καλή έννοια το κορίτσι, πόσο κουρασμένη είναι από αυτό. Μαθαίνω μετά ότι είναι εγκυούλα και λέω αποκλείεται, προχθές την είδα…», αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share