Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Καινούργιου για Σπυροπούλου: «Πιστεύω ότι έχει κοριτσάκι» (video)

Τις ευχές της έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου

23 Φεβρουαρίου 2024 12:57
Καινούργιου για Σπυροπούλου: «Πιστεύω ότι έχει κοριτσάκι» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις ευχές της για το δεύτερο παιδί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία έκανε πρόβλεψη για το φύλο και μάλιστα έβαλε και στοίχημα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Έβλεπα χτες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη και έτσι όπως έβλεπα το πρόσωπό της πιστεύω ότι έχει κοριτσάκι» είπε αρχικά η παρουσιάστρια βασιζόμενη στο πρόσωπό της που αγρίεψε. Μάλιστα διηγήθηκε ότι έχει πέσει μέσα στις προβλέψεις που έδωσε στις φίλες της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας από την άλλη ισχυρίζεται ότι θα παραμείνει αγορομάνα και πως η δική του σύζυγος ήταν άγρια όταν κυοφορούσε τα αγόρια τους!

Η Κατερίνα πάντως τον προκάλεσε να βάλουν στοίχημα για το αν έχει δίκιο!

Ελένη Τσολάκη: «Είχα δει τη Σπυροπούλου πριν από έναν μήνα και μαθαίνω μετά ότι είναι έγκυος. Λέω, αποκλείεται!»

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης, στο μαγαζί του συζύγου της.

Η παρουσιάστρια θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά και πλέον, η φουσκωμένη κοιλίτσα της δεν της επέτρεψε να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός για τον εαυτό της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις φήμες που κυκλοφορούσαν κι εκείνη παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες ούτε για το πόσο μηνών είναι, ούτε για το φύλο του μωρού.

Μετά τις δηλώσεις που παρουσίασαν στο Πρωινό Σουσού, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε με την παρουσιάστρια πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ακόμα δεν ήταν ευδιάκριτη η εγκυμοσύνη της.

«Την είχα πετύχει έναν μήνα πριν κάπου έξω, εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. Την βλέπω, έρχεται… Κούκλα, όμορφη και αρχίζει και λέει “πόσο δύσκολα είναι με τον μικρό, ο οποίος μεγαλώνει και δεν φτάνουν οι 24 ώρες στο σπίτι. Ζω μια τρέλα”, με την καλή έννοια το κορίτσι, πόσο κουρασμένη είναι από αυτό. Μαθαίνω μετά ότι είναι εγκυούλα και λέω αποκλείεται, προχθές την είδα…» αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share