Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος ο... μπλοκέρ: Η αναφορά της Ιωάννας Μαλέσκου - «Με έχει μπλοκάρει χρόνια πριν...»

Καλύτερος από... Λεσόρ και Φαλ μαζί ο παρουσιαστής!

23 Φεβρουαρίου 2024 09:57
Δημήτρης Ουγγαρέζος ο... μπλοκέρ: Η αναφορά της Ιωάννας Μαλέσκου - «Με έχει μπλοκάρει χρόνια πριν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες εξαιτίας της... συνήθειάς του να μπλοκάρει κόσμο και η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε, ότι έχει υπάρξει επίσης «θύμα» του.

Όπως παραδέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει κάνει μπλοκ και τον δικό της λογαριασμό στο instagram και μάλιστα προτού ξεκινήσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, την περίοδο που τη μάθαμε ως παρουσιάστρια από την Κρήτη.

«Παρότι που είναι Υδροχόος δεν έχει συγκλίνει η ενέργειά μας», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Ξέρω από χρόνια πριν (σ.σ. ότι έχει κάνει μπλοκ), όσο ήμουν στην Κρήτη. Δεν με απασχολεί, δεν με επηρεάζει. Δεν το έχω κοιτάξει αν το πήρε πίσω, νομίζω πως όχι», αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πυρά Δημήτρη Ουγγαρέζου για το «Πρωινό»: «Πετάχτηκαν δυο τσουτσέκια και κάτι γλείφτες για να νιώσουν παρουσιαστές! Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς...»

Χείμαρρος ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά τα σχόλια στο «Πρωινό» του ANT1 για τα μπλοκ που έχει κάνει ο παρουσιαστής σε πρώην συνεργάτες και φίλους.

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, στο My Radio, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε αναλυτικά για το μπλοκ στην Ελένη Βουλγαράκη ενώ στη συνέχεια στράφηκε κατά των υπολοίπων συνεργατών του Γιώργου Λιάγκα.

«Την Βουλγαράκη δεν την μετράμε γιατί την Βουλγαράκη την έχω μπλοκ πριν γίνει το instagram. Είναι για άλλους λόγους, για άλλο φάουλ, όταν ακόμα μπουσούλαγε ο Φώτης (σ.σ Φώτης Ιωαννίδης, σύντροφος Ελένης Βουλγαράκη)», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν και δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, δύο είχα μπλοκάρει και μετά από αυτό το σκετσάκι μακάρι να υπήρξε μπλοκ στο μπλοκ να τους διπλό… μπλοκάρω, δύο συγκεκριμένους που ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους έχω μπλοκάρει.

Μάλιστα ο ένας να μην αναρωτιέται, έχει προσβάλει συνεργάτιδά μου στον αέρα. Οπότε μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ξέρεις φιλαράκο ποιος είσαι… Η Ελένη ξέρει και πολύ αξιοπρεπώς το αντιμετώπισε στον αέρα και την ευχαριστώ πολύ, γιατί αφορά εμένα και εκείνη», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση – και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου (σ.σ. Η Γεωργίτσα από τα παρασκήνια)- θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές εκεί να νιώσει λίγο παρουσιάστρια. Εντάξει δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι. Ξέρει ανάλογα με τη φάση με ποιον θα πάει και ποιον θα “γλείψει”», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ο χειρότερος από όλους είναι αυτός ο Περικλής που ακούστηκε. Ελπίζω να μην είναι ο σκηνοθέτης Περικλής Βούρθης που δεν τον είχα μπλοκάρει. Του έστειλα μάλιστα και μήνυμα να τον ρωτήσω και δεν απάντησε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share