Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βγάζει το χιτ της χρονιάς με τίτλο «Πιπίλα»: «Μέχρι τα 12 έκανα το δάχτυλό μου πιπίλα» (video)

Νέοι ορίζοντες για τον Τρύφωνα Σαμαρά

23 Φεβρουαρίου 2024 08:20
Ο Τρύφωνας Σαμαράς βγάζει το χιτ της χρονιάς με τίτλο «Πιπίλα»: «Μέχρι τα 12 έκανα το δάχτυλό μου πιπίλα» (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μετά την κομμωτική, νέοι ορίζοντες ανοίγουν για τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος κάνει μια περαστική στάση στον κόσμο του τραγουδιού. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος κομμωτής προσπαθεί αυτό το εγχείρημα.

Αυτή τη φορά, ο Τρύφωνας Σαμαράς μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε ένα παιδικό τραγούδι με τον τίτλο «Πιπίλα». Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκάλυψε πως το τραγούδι ηχογραφήθηκε για τις ανάγκες μιας παιδικής σειράς.

«Το βίντεο κλιπ είναι εικονογραφημένο, δεν θα είμαι εγώ ο ίδιος. Θα ακούγεται μόνο η φωνή μου», εξήγησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε τη σχέση που είχε όταν ήταν παιδί με την πιπίλα.

«Για να βγάλω την πιπίλα χρειάστηκε να μου βάλουν πιπέρι. Μπορεί να έγινε και μετά τα 12... Έβαζα συνέχεια το δάχτυλο στο στόμα και το έκανα πιπίλα. Δηλαδή μετά την πιπίλα, έβαζα το δάχτυλό μου. Μέχρι τα 12 σίγουρα», είπε.

Και συνέχισε: «Ήμουν παιδί της μαμάς. Δεν έπαιζα με παιχνίδια. Το πολύ, λάστιχο, σχοινάκι, κουτσό τέτοια. Ποδόσφαιρο; Ούτε για αστείο. Η αδυναμία του ήταν να χτενίζω κούκλες. Χτένιζα τις Barbie και τις ξεμάλλιαζα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share