Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Μάγδα Τσαγγάνη για Καπουτζίδη: «Όταν κάναμε τις Σαββατογεννημένες δεν γνώριζα ότι ο Γιώργος είναι...» (Video)

«Δεν τον ήξερα τον Γιώργο. Όταν πήρα τα κείμενα, λέω "τι ωραίος...»

22 Φεβρουαρίου 2024 13:34
Μάγδα Τσαγγάνη για Καπουτζίδη: «Όταν κάναμε τις Σαββατογεννημένες δεν γνώριζα ότι ο Γιώργος είναι...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νοσταλγία έφερε η συνέντευξη που έδωσε η Μάγδα Τσαγγάνη στο «Πάμε Δανάη» μιας και η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σαββατογεννημένες», αποκαλύπτοντας όσα γίνονταν στα παρασκήνια της σειράς.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, η Μάγδα Τσαγγάνη ανέφερε αρχικά πως ο ρόλος της «κυρίας Λαζάρου», της μητέρας του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Αργύρης Αγγέλου ήταν μόνο για δύο επεισόδια, ενώ έμαθε αργότερα πως πίσω από το σενάριο βρισκόταν ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ενώ, «καταπέλτης» ήταν στα λόγια της η Αφροδίτη Μάνου για τον Γιώργο Καπουτζίδη, σχετικά με πρόσφατη δήλωσή του για την αποδοχή των ομοφυλόφιλων από την κοινωνία.

«Η κυρία Λαζάρου ήταν μόνο στα δύο πρώτα επεισόδια. Δεν τον ήξερα τον Γιώργο. Όταν πήρα τα κείμενα, λέω “τι ωραίος ρόλος, αλλά μόνο δύο επεισόδια;”. Λέω τότε στην Ελένη Ράντου, στην πρόβα που κάναμε, “αμάν ρε Ελένη, τι κείμενα είναι αυτά; Θα ήμουν ευχαριστημένη να είχα δέκα επεισόδια:. Και ακούω πίσω μου “ευχαριστώ”. Και λέω (σ.σ. στον Γιώργο Καπουτζίδη) “αγόρι μου δεν είσαι μόνο ηθοποιός; Εσύ γράφεις το σενάριο;’. Και μου λέει “σας δίνω τον λόγο μου ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να παίξετε περισσότερο. Έντεκα επεισόδια μπορεί να είναι, εννέα όχι”», είπε η ηθοποιός. Και έτσι έγινε.

Στη συνέχεια η Μάγδα Τσαγγάνη θυμήθηκε στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς, τα γέλια με την Ελένη Ράντου, τον Αργύρη Αγγέλου που τη φώναζε «μαμά», αλλά και τα πειράγματα από τον Σάκη Μπουλά, πίσω από τις κάμερες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share