Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το παραδέχτηκε η Φαίη Σκορδά: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του» - Η εξομολόγηση για τον άντρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά (video)

Η τρυφερή αποκάλυψη της παρουσιάστριας

22 Φεβρουαρίου 2024 12:58
Το παραδέχτηκε η Φαίη Σκορδά: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του» - Η εξομολόγηση για τον άντρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία δημόσια εξομολόγηση έκανε η Φαίη Σκορδά, όσον αφορά τα πλατωνικά αισθήματα που τρέφει για τον Σωτήρη Τσαφούλια, μετά από δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ κοιτούσε με θαυμασμό τον σκηνοθέτη του «Έτερος Εγώ», όταν προβλήθηκε το βίντεο όπου εκείνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής απαντώντας για το θέμα της μήνυσης στον Πάνο Βλάχο. «Δεν είμαι ενημερωμένος για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου. Τα όρια τα θέτει ο κόσμος», δήλωσεο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Δείτε επίσης: «Τελείωσε» την κυβέρνηση με 12 λέξεις ο Σωτήρης Τσαφούλιας: «Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι...» (video)

Ακολούθως, η Φαίη Σκορδά εκμυστηρεύτηκε στον αέρα της εκπομπής: «Θα μπορούσα αυτόν τον άνθρωπο να τον βλέπω, να τον ακούω για ώρες. Νομίζω ότι πλατωνικά, είναι ο άνθρωπος που είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Από τον τρόπο που μιλάει, που σκέφτεται, που φέρεται. Ο τρόπος που μιλάει τουλάχιστον εμένα με κάνει να σκέφτομαι κάτι παραπάνω ή να αιτιολογώ συναισθηματικές σκέψεις δικές μου που δεν κατάφερα ποτέ να τις αιτιολογήσω με τη λογική, με τη σκέψη, με τα λόγια».

«Κόλαφος» ο Γιώργος Λιάγκας για δηλώσεις Τσαφούλια - «Όλο αυτό που ακούγεται είναι μπαρούφα...» (video)

Τις δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια για τον Πάνο Βλάχο και το θέμα των Τεμπών σχολίασε η εκπομπή «Το Πρωινό» την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει, πως η άποψη του σκηνοθέτη είναι λάθος και «όλο αυτό που ακούγεται είναι μία μεγάλη μπαρούφα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή εγώ τον εκτιμώ τον Τσαφούλια, και συμφωνώ σε πάρα πολλές από τις απόψεις του, θεωρώ ότι είναι λάθος η άποψή του. Όλο αυτό που ακούγεται είναι μεγάλη μπαρούφα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη δική μας εκπομπή.

Κι εγώ είμαι τυχερός που είμαι στον ΑΝΤ1 τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου, έχει να κάνει με το ότι και ο αείμνηστος πατέρας Κυριακού -γιατί αυτός μας πήρε με τη Φαίη εδώ- και ο γιος του που έχει αναλάβει τα ηνία ουδέποτε έχει σηκώσει είτε άμεσα, είτε έμμεσα μέσω διευθυντικού στελέχους να μας πεις «πες το ένα, πες το άλλο». Είμαι πολύ τυχερός που είμαι σε αυτό το περιβάλλον. Και βλέπετε έναν άνθρωπο που δεν κρατιέται και δεν έχω όριο.

Επίσης, είναι καλό που τις μισές μέρες με χαρακτηρίζετε ακραίο Νεοδημοκράτη και τις άλλες μισές Πασόκο και Συριζαίο και με βρίζετε. Κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ γιατί αφού με βρίζετε, κάτι καλό μάλλον κάνω. Το πρόβλημα είναι γι’ αυτούς που τους βρίζουν οι μισοί. Άρα είναι πολύ κουτό να λένε ότι ξαφνικά πέφτει το θέμα των Τεμπών. Σε ό,τι αφορά εμάς, δεν υπήρχε εκπομπή που να το σήκωσε πιο πολύ από τους άλλους… Κι εγώ τάχθηκα με τον Πάνο Βλάχο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share