Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γιάννης Καπετάνιος για Σεφερλή: «Το περίμενα ο Μάρκος να φερθεί με αυτόν τον τρόπο στον Γιώργο Λαμπάτο» (Video)

«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι μεγάλη καρδιά, πάντα βρίσκεται δίπλα στους φτωχούς»

22 Φεβρουαρίου 2024 11:11
Γιάννης Καπετάνιος για Σεφερλή: «Το περίμενα ο Μάρκος να φερθεί με αυτόν τον τρόπο στον Γιώργο Λαμπάτο» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την επανένωση του Γιώργου Λαμπάτου και του Μάρκου Σεφερλή καθώς ο ηθοποιός έκανε ανάκληση το νόμιμο δικαίωμά του να λαμβάνει κάποιο ποσό από τον ίδιο, εξαιτίας δικαστικής απόφασης.

Ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε για την επανένωσή τους λέγοντας: «Ο Μάρκος είναι μεγάλη καρδιά, πάντα βρίσκεται δίπλα στους φτωχούς και στους αδύναμους και βοηθάει. Δεν με εκπλήσσει αυτό που έκανε για τον Γιώργο. Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος και έφτασε σε αυτό το σημείο και ο Μάρκος δεν θα το άφηνε να περάσει απαρατήρητο. Ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω και του έδωσε και δουλειά».

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης 20/2 έγινε γνωστό, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή «Οδό Ζαρίφη 2», ότι το νέο ζευγάρι του J2US θα αποτελείται από τη Μαρία Καρλάκη και τον Γιάννη Καπετάνιο, ενώ στην πορεία του σόου, θα δούμε και άλλα ζευγάρια να μπαίνουν στον διαγωνισμό.

Η δικαστική διαμάχη Λαμπάτου - Σεφερλή

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.

Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή.

Το δικαστήριο προειδοποίησε πως σε επόμενη φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφερθεί ξανά στους ίδιους ισχυρισμούς -που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί- θα καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share