Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Αλεξάνδρα Ούστα: «4 χρόνια από εκείνο το χειμώνα που ήρθε το μόνιμο καλοκαίρι στη ζωή μας» - Η συγκινητική φωτογραφία για τα γενέθλια του γιου της (photo)

«4 χρόνια Αύγουστος, 4 χρόνια μαμά»

22 Φεβρουαρίου 2024 10:30
Αλεξάνδρα Ούστα: «4 χρόνια από εκείνο το χειμώνα που ήρθε το μόνιμο καλοκαίρι στη ζωή μας» - Η συγκινητική φωτογραφία για τα γενέθλια του γιου της (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Αλεξάνδρα Ούστα, έκανε σήμερα μια ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια του γιου της που κλείνει τέσσερα χρόνια ζωής.

Η Αλεξάνδρα Ούστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τότε που ο γιος της βρισκόταν στο μαιευτήριο μέσα στη θερμοκοιτίδα και η ίδια καθόταν δίπλα της. Επίσης, καλεσμένοι στην εκπομπή, Μαμά-δες, βρέθηκαν ο Γιάννης Σαρακατσάνης και η Αλεξάνδρα Ούστα και μίλησαν για την περίοδο του θηλασμού και για το εάν σκέφτονται να κάνουν και άλλο παιδάκι.

Αλέξάνδρα Ούστα - Η συγκινητική φωτογραφία από το μαιευτήριο για τα γενέθλια του γιου της

«Με αυτή την αφιλτράριστη και καθόλου κολακευτική πρώτη μας φωτογραφία μαζί, γιορτάζουμε σήμερα 4 χρόνια από εκείνο το χειμώνα που ήρθε το μόνιμο καλοκαίρι στη ζωή μας… 4 χρόνια Αύγουστος. 4 χρόνια μαμά», έγραψε η Αλεξάνδρα Ούστα στη λεζάντα.

«Η εμπειρία ήταν τρομακτική. Συνέβησαν διάφορα πράγματα ξαφνικά που είχαν μια τραγικότητα. Δεν ήξερα τι να συναντήσω, ένιωσα ότι ήμουν πολύ κοντά σε κάτι… θείο. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν μπορούσα να δω το μωρό μου. Είχα δύσκολο τοκετό και για τρεις μέρες έβλεπα το μωρό μου μόνο για 5 λεπτά. Μου ήταν πολύ δύσκολο να περπατήσω μέχρι την Μονάδα που τον είχαν. Έκανα καισαρική, πονούσα. Από την άλλη προσπαθούσα να παίρνω δύναμη, για όταν γίνω καλά να τον πάρω αγκαλιά», είχε δηλώσει η Αλεξάνδρα Ούστα σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον δύσκολο τοκετό που είχε.

H Aλεξάνδρα Ούστα και ο σύζυγός της Γιάννης Σαρακατσάνης, είναι πολύ χαρούμενοι για τον γιο τους, που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Τον Ιανουάριο του 2024 οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «Μαμά-δες» για τη σχέση τους, τη γνωριμία τους, αλλά και για τον γιο τους Αύγουστο και τις νέες ισορροπίες που έφερε στη σχέση του ο ερχομός του. «Όταν έρχεται ένα παιδί, τα προσωπικά πάνε στην άκρη», αναφέρει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share