Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι... ωραίο αφήγημα» (Video)

«Το να φταίνε πάντα & μόνο οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών»

22 Φεβρουαρίου 2024 09:35
Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι... ωραίο αφήγημα» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την απάντησή της στα όσα υποστήριξε ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Δημάκης, έδωσε με ανάρτησή της στα social η Ερασμία Μάνου.

Η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού, που είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης μέσα στη φυλακή πριν από 9 μήνες, έγινε γνωστή από τον κρατούμενο, ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της Σοφίας Βόσσου.

Χθες, ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ότι υπεγράφη η λύση του συμφώνου συμβίωσης και πρόσθεσε πως: «Τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα».

Σχετικά με τον λόγο του χωρισμού τους, είπε ότι: «Είμαι απόλυτος στην απόφασή μου. Μετά από κάποιον χρόνο όταν βρίσκεσαι στη φυλακή και βλέπεις ότι υπάρχει από το πολύ ενδιαφέρον η απόλυτη αδιαφορία… Πολύ ενδιαφέρον εισέπραξα, και ξαφνικά, εν μια νυκτί, δεν ξαναείχαμε επικοινωνία, δεν έχει καμία λογική αυτό. Αυτό είναι όλο το θέμα. Δε με πειράζει. Για φαντάσου να είχα βγει έξω, να είχαμε κάνει ένα παιδί, να είχαμε κάνει οικογένεια και εν μια νυκτί… Τι θα έκανα εγώ;»

Τέλος, είπε πως οι επόμενοι στόχοι του είναι να του περάσει ο εισαγγελέας τα ημερομίσθια και να φύγει από τη φυλακή, να βρει «έναν άνθρωπο σωστό, να κάνει την οικογένειά του».

H αιχμηρή απάντηση της Ερασμίας Μάνου

Με ανάρτησή της στα social media, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, η Ερασμία Μάνου σχολίασε στις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, ως εξής:

«Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι, λοιπόν, που εγκατέλειψα τον άνθρωπό μου, εν μια νυκτί και δεν κοίταξα πίσω ούτε ένα λεπτό! Έτσι χωρίς κανέναν λόγο! Έναν άνθρωπο που υπερασπίστηκα, έναν άνθρωπο που αγάπησα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και της ύπαρξής μου, έναν άνθρωπο που παντρεύτηκα και ονειρεύτηκα μαζί του μέχρι και τα γεράματά μου… Μάλιστα… Ωραίο αφήγημα, βασισμένο στην μεγάλη αντοχή μου, τη σιωπή αλλά και τον απέραντο σεβασμό μου για όσα σπουδαία ζήσαμε…

Θα διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και θα τιμήσω τη σχέση αυτή μέχρι τέλους, όπως της αξίζει. Οι υπόλοιποι, ας κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής, να κυνηγάνε φαντάσματα και να αναζητούν διακαώς νέα σύντροφο στις εννιά του μακαρίτη. Βλέπετε το να φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών. Λυπάμαι και πονάω πολύ. Τελεία και παύλα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share