Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Κιμούλη: Παραπέμπεται σε δίκη μετά από μήνυση της Ζέτας Δούκα – Απορρίφθηκε η αγωγή του κατά του ΣΕΗ

Παραπέμπεται σε δίκη ως ηθικός αυτουργός σε ψεύδη κατάθεση

19 Φεβρουαρίου 2024 16:08
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Κιμούλη: Παραπέμπεται σε δίκη μετά από μήνυση της Ζέτας Δούκα – Απορρίφθηκε η αγωγή του κατά του ΣΕΗ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Κιμούλης, καθώς παραπέμπεται σε δίκη μετά από μήνυση της Ζέτας Δούκας, ενώ παράλληλα απορρίφθηκε η αγωγή που είχε κάνει κατά του ΣΕΗ.

Όλο το χρονικό της αντιπαράθεσης πρόβαλε η εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιώργος Κιμούλης αποφασίστηκε ότι παραπέμπεται σε δίκη ως ηθικός αυτουργός σε ψεύδη κατάθεση. Καθώς ο γνωστός ηθοποιός είχε προτείνει ένα συγκεκριμένο μάρτυρα που εργαζόταν ως τεχνικός θεάτρου, παραπέμπεται και ο εκείνος για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας φαίνεται να είχε πει στην κατάθεση του ότι, ”όσο ήμουν στο θέατρο δεν εντόπισα το περιστατικό για το οποίο είχε καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη η Ζέτα Δούκα”. Η Ζέτα Δούκα είχε αναφερθεί αρκετές φορές ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κιμούλη με τελευταία αναφορά περίπου ένα χρόνο πριν. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κιμούλης είχε προ ολίγων μηνών καταθέσει αγωγή σε βάρος των Ζέτα Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά. Οι τρεις ηθοποιοί είχαν απαντήσει επίσης με αγωγές στο πλαίσιο της δημόσιας καταγγελίας της Ζέτας Δούκα ότι είχε δεχτεί σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη στη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης στο Σ.Ε.Η για χρηματική αποζημίωση ύψους εκατό χιλιάδων ευρώ λόγω της διαγραφής του.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Κόλαφος η Παναγιώτα Βλαντή: «Ο Γιώργος Κιμούλης προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς»

Η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Ντονατέλλα Αδάμου και ήταν κόλαφος, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το Me Too και τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος, όπως δήλωσε προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς.

Κάποιοι από τους ηθοποιούς δε φαίνεται ότι συμμερίζονται της απόψεις της Παναγιώτας Βλαντή, όπως η Δήμητρα Παπαδήμα που χαρακτήρισε «μαγκιά» την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

Σε ό,τι αφορά το κίνημα Me Too, έχεις πει ότι δεν θα ήθελες ο κόσμος να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί.

Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ.

Παναγιώτα Βλαντή και Γιώργος Κιμούλης

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν «γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;»-, δε ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share