Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Μίλησε για την πατρότητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα...» - Η συγκινητική αναφορά στη νεογέννητη κορούλα του (video)

Πως βιώνει τον ρόλο του ως μπαμπάς;

19 Φεβρουαρίου 2024 14:19
Μίλησε για την πατρότητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα...» - Η συγκινητική αναφορά στη νεογέννητη κορούλα του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση υποδέχτηκαν την κόρη τους πριν από λίγες μέρες, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του πρώην Survivor, τον υποχρεώνουν σε ταξίδια.

Η κάμερα του «Πρωινό» συνάντησε τον «Ντάνο» στο αεροδρόμιο, ο οποίος και προχώρησε σε μερικές δηλώσεις για τη νέα του καθημερινότητα, ως γονέας.

«Έχεις κορούλα και ξέρεις…» είπε στον δημοσιογράφο που του έκανε ερώτηση για το παιδί του. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Έχω να κοιμηθώ πολλά βράδια. Είναι πρώτη φορά που έχω ένα παιδί και είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα δεν το έχω ξαναζήσει».

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, το μοντέλο έφερε στον κόσμο, την κόρη τους. Στην πρώτη του ανάρτηση μέσω Instagram μετά τη γέννα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βίντεο με το νεογέννητο παιδί του. Ο ίδιος είναι καθισμένος σε έναν καναπέ και έχει στην αγκαλιά του το μωρό, το οποίο και ταΐζει.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήθελε μέσω της μητέρας μου να…» - Το περίεργο τηλεφώνημα που δέχτηκε από άγνωστη γυναίκα από την Κύπρο (Video)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν από μερικές εβδομάδες φιλοξενήθηκε στο podcast της ShowBiz, «Winter Is Back» με τον δημοσιογράφο Χαράλαμπο Χειμώνα.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος μίλησε για το περίεργο τηλεφώνημα που δέχτηκε από μια άγνωστη γυναίκα από την Κύπρο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την ανατριχιαστική σύμπτωση για τη γέννηση της κόρης του.

«Ήθελε μέσω της μητέρας μου να…»

«Με έχει πάρει η μάνα μου -καλή της ώρα εκεί που είναι- τηλέφωνο μια μέρα και μου λέει ότι έχει… Η μάνα μου στη Σκιάθο δεχόταν καθημερινά κόσμο, όχι μέσα στο σπίτι… Ήταν μια περίοδος που όσοι θέλανε να ανταμώσουμε, πήγαιναν στο σπίτι του Ντάνου που λέγανε κτλ.

Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και ήταν μια Κύπρια κοπέλα με τη μαμά της στη Σκιάθο και ήθελε μέσω της μητέρας μου να μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Αυτό το βρίσκω πολύ περίεργο. Δηλαδή, να πας στη μάνα μου στο σπίτι, να με πάρεις από το κινητό της να μιλήσουμε γιατί δεν μπορείς να με βρεις κτλ, το θεωρώ πάρα πολύ περίεργο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο podcast της ShowBiz.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share