Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Στάθης Σχίζας σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Να μας πει η ίδια ποιο είναι το ταλέντο μου» (Video)

Πώς θα αισθανόταν αν έβλεπε την Παναγιώταρου στο backstage του J2US

19 Φεβρουαρίου 2024 13:38
Στάθης Σχίζας σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Να μας πει η ίδια ποιο είναι το ταλέντο μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στάθης Σχίζας και Μαλού είναι ένα από τα τηλεοπτικά ζευγάρια του J2US, οι οποίοι θα ξετυλίξουν μαζί το ταλέντο τους στα ντουέτα.

Μετά το πρώτο τους act, το Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησαν τον Στάθη Σχίζα, ρωτώντας τον για το πώς θα ένιωθε αν ήταν στα backstage η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και τι απαντά στο σχόλιο της ότι «το τραγούδι δεν είναι το βασικό του ταλέντο. Δε φημίζεται για τη φωνή του».

«Ενδιαφέρον θα είχε αυτό, πολλή πλάκα θα είχε (σ.σ να ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο backstage του J2US ως συμπαρουσιάστρια). Δεν το ήξερα, αλλά και πάλι δεν έχω θέμα. Ίσα- ίσα, μια χαρά, “ψωμάκι” θα είχε. Θα άρεσε σε όλους», είπε αρχικά ο επιχειρηματίας.

Όσο για το σχόλιο της πρώην συντρόφου του ότι δεν είναι το μεγάλο του ταλέντο το τραγούδι, ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «E, ποιο είναι το ταλέντο μου, να μας πει…».


Παραδοσιακός άνδρας ο Στάθης Σχίζας: «Με απωθεί να με φλερτάρουν οι γυναίκες, προτιμώ να είμαι κυνηγός» (video)

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την αναγνωρισιμότητα, την κόρη του και την προσωπική του ζωή σε συνέντευξη που έδωσε στο «MEGA Καλημέρα». Με την ευκαιρία, δείτε τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του επιχειρηματία.

Αρχικά, ανέφερε: «Έχω τσακωθεί στον δρόμο με έναν άνθρωπο που δεν ήξερα και μου απάντησε λόγω αναγνωρισιμότητας: "Τι να σου πω ρε Στάθη;". Έχω κάτσει να πιω καφέ με άγνωστη κυρία μεγάλη σε ηλικία στο Κολωνάκι, τα είπαμε σαν φίλοι, πήραμε όλο το χωριό τηλέφωνο».

Για το εάν θα συμμετείχε στην τηλεόραση σχολίασε: «Δύσκολο να έκανα κάτι τηλεοπτικά, θεωρώ υπάρχουν πολύ πιο ικανά παιδιά από έμενα και κάποια άλλα παιδιά που έχουν σπουδάσει».

Ενώ, για την κόρη του δήλωσε: «Η κόρη μου δεν ήθελε τίποτα από τον Άγιο Βασίλη, μου είπε μόνο να έχουμε την υγεία μας, εμείς και η οικογένειά μας και όλα τα παιδάκια του κόσμου. Αισθάνθηκα πολύ "μικρός" μπροστά της».

Την άποψή του για το φλερτ μοιράστηκε ο Στάθης Σχίζας λέγοντας: «Έχω ανάγκη από πολλή ηρεμία στα προσωπικά μου. Διαχειρίζομαι το φλερτ ευγενικά. Δεν μου αρέσει να με φλερτάρουν, με απωθεί. Προτιμώ ο άντρας να είναι ο κυνηγός και να φλερτάρει, παρά η γυναίκα. Να σου δώσω το πράσινο φως, αλλά όχι να ξεκινήσει αυτή, να υπάρχει το φλερτ, αλλά όχι να σε φλερτάρει η γυναίκα. Είναι σαν να σε "ευνουχίζει". Είμαι λίγο πιο παραδοσιακός».

Τέλος, σημείωσε: «Μπλοκάρω μερικές φορές στα social, βλέπω κάτι αισχρά πράγματα καμιά φορά. Και φωτογραφίες αισχρές και λόγια αισχρά. Αποβάλλω την τοξικότητα κατευθείαν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share