Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή

«Χρειάστηκε να πάμε το παιδάκι μας στο νοσοκομείο»

19 Φεβρουαρίου 2024 12:22
Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Ελένη Χατζίδου αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή «Breakfast@Star», το πρωί της Δευτέρας 19/2, καθώς έπρεπε να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο.

Την αποκάλυψη έκανε ο Ετεοκλής Παύλου, μετά την επιστροφή στον αέρα από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα.

«Χρειάστηκε να πάμε το παιδάκι μας στο νοσοκομείο, οπότε ο ένας εκ των δύο θα πάει προς το νοσοκομείο και μόλις τελειώσει η εκπομπή θα ακολουθήσω κι εγώ», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Περαστικά στη Μελίτα μας, όλα καλά θα πάνε», είπε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, όπως επίσης και οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την προσωπική εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για την σοκαριστική εμπειρία που είχε με συνάδελφό της.

Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου: «Ήρθε ο άνδρας μου και μου είπε “Τον κόβεις τώρα τον θηλασμό”» (video)

Με αφορμή τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Μαρία Μενούνος μετά την απόφασή της να ταξιδέψει χωρίς το παιδί της, η Ελένη Χατζίδου μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε την περιόδου του θηλασμού.

Με την ευκαιρία, δείτε την αναφορά της στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν φεύγει ρε παιδιά ο μπαμπάς σε ένα ταξίδι, έναν δεν είδα να ρωτάει “πού άφησες το παιδί σου;”. Στις γυναίκες, λες και δεν μπορεί να κάνει τίποτα η μάνα, αυτοκόλλητοι! Όχι! Όλοι έχουμε δικαιώματα», είπε ιδιαίτερα ενοχλημένη η Ελένη Χατζίδου και συνέχισε:

«Εγώ τον καιρό που θήλαζα και σταμάτησα εγώ τον θηλασμό στους 3μιση μήνες, ήταν κάτι που με ζόρισε αρκετά και ήρθε ο άντρας μου και μου είπε “να σου πω, τον κόβεις τώρα. Εγώ στο ζητάω και θέλω να σε βλέπω να είσαι καλά, να μη ζορίζεσαι” και ακούω άλλες γυναίκες που τους πιέζει η ίδια τους η μάνα, ενώ βλέπουν ότι δεν είναι καλά. Αν είναι δυνατόν!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share