Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Χαρές στο σπίτι του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα και όλοι τους εύχονται

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

17 Φεβρουαρίου 2024 14:48
Χαρές στο σπίτι του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα και όλοι τους εύχονται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες χαρές «έσκασαν» στο σπίτι του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη, καθώς ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα και όλοι του εύχονται.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων ετοιμάζει βαλίτσες για τις ΗΠΑ. Νέα καριέρα με την ιδιότητα του καθηγητή πανεπιστημίου αποκτάει ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ξεκινάει ως καθηγητής στο Χάρβαρντ.

Το πανεπιστημιακό ίδρυμα αναφέρει ότι, «το study group του Κώστα Μπακογιάννη θα μελετά πώς θέματα εθνικού επιπέδου µπορεί να γίνουν προβλήματα τοπικού επιπέδου και θα εξετάζει την έννοια της διαχείρισης κρίσεων από κάτω προς τα πάνω».

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα του πρώην Δημάρχου, θα πρέπει να δίνουν το παρών κάθε Τετάρτη απόγευμα, 16:30 -17:30 ώρα Βοστώνης, ενώ η σχολή του Πανεπιστημίου που θα κάνει δια ζώσης μαθήματα είναι αυτή της Δημόσιας Διοίκησης.

Κώστας Μπακογιάννης

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφοίτησε από το Χάρβαρντ πριν από 20 χρόνια, και για την επιλογή του ως πανεπιστημιακού εταίρου έπαιξε ρόλο και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία του στην πολιτική.

Έξοδος για Κώστα Μπακογιάννη και Σία Κοσιώνη: Όλοι κοιτούσαν τον μικρό Δήμο - Η σπάνια οικογενειακή έξοδος του ζευγαριού στο Γκάζι

Ο Κώστας Μπακογιάννης, τις προηγούμενες χρονιές δεν πραγματοποιούσε συχνές εμφανίσεις με την οικογένειά του, τη Σία Κοσιώνη και τον γιο τους, Δήμο, κι αυτό εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε αναλάβει ως Δήμαρχος Αθηνών. Πλέον, παρόλα αυτά, που η συνθήκη αυτή άλλαξε, ο ίδιος απολαμβάνει όλο και περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τον "τσάκωσε" μαζί με τη δημοσιογράφο και το παιδί τους στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την ώρα που έκαναν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share