Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Την αγάπη μου την εκφράζω κάθε ημέρα» - Οι τρυφερές δηλώσεις για τον σύζυγό της (video)

«Είναι τυχαία η μέρα που...»

15 Φεβρουαρίου 2024 12:25
Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Την αγάπη μου την εκφράζω κάθε ημέρα» - Οι τρυφερές δηλώσεις για τον σύζυγό της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη Δήμητρα Ματσούκα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου η ηθοποιός παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις ερωτηθείσα για την ανακοίνωση του συζύγου της, Πέτρου Κόκκαλη, της δημιουργίας του δικού του κόμματος.

Πιο αναλυτικά, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης, εκλεγμένος με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, δημιούργησε το δικό του κόμμα, που φέρει το όνομα «Κόσμος» και θα συμμετάσχει στις επόμενες Ευρωεκλογές.

Στο νέο αυτό βήμα, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη 14/2 με μια ανάρτηση στο Instagram, γίνεται σαφές πως ο Πέτρος Κόκκαλης δημιούργησε το κόμμα μαζί με τη Μαρία Βασιλάκου και τον Λευτέρη Παπαγιαννάκη.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα για το κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη

«Ήταν τυχαία η μέρα που ανακοινώθηκε το κόμμα του συζύγου μου. Με έναν τρόπο, ναι και ίσως και όχι. Αυτό θα σας το απαντήσει και εκείνος. Την αγάπη μου την εκφράζω κάθε ημέρα. Αυτό συμβαίνει ανεξαρτήτως ημέρας», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Πίστευα ότι ο έρωτας δεν υπάρχει, μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια...» - Η ερωτική εξομολόγηση της Δήμητρα Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο (photo)

Μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε μία κατάθεση ψυχής για τον σύζυγό της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram της, κάνοντας ουσιαστικά ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Με αφορμή τη σημερινή μέρα… Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι το νεαρό της ηλικίας και ο ενθουσιασμός ήταν ο συνδυασμός που έκανε το μυαλό να μεταφράζει τις πεταλούδες στο στομάχι ως έρωτα. Ότι δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι του νου. Για κάποια χρόνια είχε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο έρωτας δεν υπάρχει. Μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια και τι άλλο να σας πω;

Είναι σχεδόν ευλογία να μπορείς να ερωτευτείς στις μέρες μας. Πόσο μάλλον να είναι αμοιβαίο. Στην πραγματικότητα δεν γιορτάζει πολύς κόσμος σήμερα, και δεν εννοώ τις καρδούλες, τα μπαλόνια και τα τριαντάφυλλα. Και ναι ξέρω, ξέρω ο έρωτας περνάει λένε… Μα πως να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου που όσες φορές τον αντικρίζω το ρεύμα που διαπερνάει, θα με καθιστά για πάντα ανεπαρκή;» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η ερωτική εξομολόγηση της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share