Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη - Οι λεπτομέρειες του τοκετού - "Ο σύζυγός της ήταν μέσα"

Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

15 Φεβρουαρίου 2024 11:19
Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη - Οι λεπτομέρειες του τοκετού -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, καθώς η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο, το πρωί της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας γέννησε με φυσικό τοκετό τον δεύτερο γιο της.

Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη, ο κ. Ιωάννης Φρουδαράκης μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

"Είχε έναν φυσικό τοκετό που εξελίχθηκε πολύ ομαλά. Μέσα σε δυόμιση ώρες από τη στιγμή που ήρθε στο νοσκομείο γέννησε. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.700 γρ. Είναι πολύ καλά, είχε έναν σχετικά εύκολο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη και αυτό βοηθάει. Όλα εξελίχθηκαν ήρεμα και ομαλά. Και αυτή την στιγμή είναι καλά και το παιδί και η μητέρα. Ο σύζυγός της ήταν μέσα στον τοκετό σε όλη τη διαδικασία. Συγκινημένοι και οι δύο όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Όλα είναι πολύ καλά" δήλωσε ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ζευγάρι από το 2009, ενώ παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τον Αύγουστο του 2018. Τον Οκτώβριο του 2021 ήρθε στον κόσμο ο πρώτος τους γιος, που πήρε το όνομα Βύρωνας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share