Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δήμητρα Παπαδήμα για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν προβληματικός! Αυτό ήθελε να πάθει, αυτό έπαθε»

«Αφού δεν ήθελε να τον βοηθήσουν»

14 Φεβρουαρίου 2024 21:33
Δήμητρα Παπαδήμα για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν προβληματικός! Αυτό ήθελε να πάθει, αυτό έπαθε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δήμητρα Παπαδήμα και Νίκος Σεργιανόπουλος συνεργάστηκαν μαζί στους «Δυο Ξένους», υποδυόμενοι το ζευγάρι για κάποιο χρονικό διάστημα.

Σχετικά με τον αείμνηστο ηθοποιό, που δολοφονήθηκε άγρια με 21 μαχαιριές στο κορμί του, η ηθοποιός εξήγησε: «Ήταν κλειστός άνθρωπος, ευγενικός, λιγομίλητος… Προβληματικός! Έδειχνε βέβαια τα θέματα που είχε».

Η Δήμητρα Παπαδήμα περιέγραψε ένα περιστατικό που είχε μετά τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου. Πώς αντέδρασε όταν της ζητήθηκε να μιλήσει σχετικά από την ΕΡΤ; «Λέω τι να σας πω; Γύρισα και είπα, εντάξει παιδιά αυτό ήθελε να πάθει, αυτό έπαθε. Προσπάθησαν άτομα να τον βοηθήσουν, αλλά δεν ήθελε. Δεν ήθελε να τον βοηθήσουν. Αφού δεν ήθλε, δεν ήθελε», τόνισε.

Δήμητρα Παπαδήμα και Νίκος Σεργιανόπουλος

Κατάθεση ψυχής από Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν είχα καμία σχέση με τους γονείς μου - Όσα δεν πήρα τα έδωσα στην κόρη μου»

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία εξομολογήθηκε πως δεν είχε καμία σχέση με τους γονείς της και όσα δεν πήρε σαν παιδί τα έδωσε στην κόρη της.

Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε για το θεατρικό έργο που ανεβάζει, τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και τις προτάσεις από το εξωτερικό.

«Δεν είχα καμία σχέση με τους γονείς μου. Η κόρη μου έχει τους τέλειους γονείς. Αισθανόμουν ανίκανη να γίνω μητέρα με όλα αυτά που είχα περάσει. Όσα δεν πήρα της τα έδωσα, σε σημείο που την πνίγω», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα και συνέχισε:

«Οι δήθεν σοβαρές εκπομπές δεν με καλούν, ειδικά στα ζωντανά. Γιατί είναι τα γλειφτρόνια.

Ένας ταξιτζής μου είχε πει κάποτε «Έτσι όπως μιλάς πώς δεν σε έχουν τυλίξει σε καμία κόλλα χαρτί μέχρι τώρα»; Άκουσε τι μου είπε ο ταξιτζής»;

«Ήξερα ότι ήμουν όμορφη. Περπατούσα 17 χρονών στον δρόμο και τράκαραν τα αυτοκίνητα, έπεφταν από τις μοτοσικλέτες. Φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο και κουβαλούσα έναν σουγιά στην τσέπη μου», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share