Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ράκος η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά την επίθεση στο κατάστημα του συντρόφου της: «Η βόμβα που έσκασε...»

«Μας δημιούργησε μία πολύ μεγάλη καταστροφή...»

14 Φεβρουαρίου 2024 16:06
Ράκος η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά  την επίθεση στο κατάστημα του συντρόφου της: «Η βόμβα που έσκασε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ράκος είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά την επίθεση στο κατάστημα του συντρόφου της, όπου έσκασε βόμβα πριν λίγο καιρό.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε στην Super Κατερίνα για την επίθεση στο μαγαζί του συντρόφου της και για το ενδεχόμενο της τηλεοπτική της επιστροφής.

«Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει. Ό,τι φέρει η ζωή. Τη δουλειά μου την αγαπώ και δεν θέλω να την αφήσω. Ευκαιρίες δίνονται στους ανθρώπους που δουλεύουν. Εγώ δουλεύω αρκετά χρόνια, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Εξαρτάται από τους ανθρώπους, που αποφασίζουν» είπε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Δυστυχώς η βόμβα που έσκασε στην Φίλωνος, στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το κατάστημα του συντρόφου μου και τα γραφεία του site, μάς δημιούργησε μία πολύ μεγάλη καταστροφή. Το ξαναφτιάχνουμε και σε λίγες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι. Δεν ήταν εύκολο, ήταν λίγο πριν τις γιορτές, αλλά δόξα τω Θεώ με πολλή δουλειά και με πολύ ψυχική δύναμη θα επιστρέψουμε δριμύτεροι. Η αστυνομία κάνει το καλύτερο που μπορεί, γίνεται ακόμα έρευνα, έχουν συλλέξει κάποια στοιχεία και εμείς δεν ξέρουμε πολλά. Αναμένουμε» πρόσθεσε η Μπάγια Αντωνοπούλου για την έκρηξη.

Ευχάριστα για την Μπάγια Αντωνοπούλου: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον επιχειρηματία σύντροφό της

Έσκασαν τα ευχάριστα για την Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία μαζί με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Νίκο Κώτση, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου».

Η δημοσιογράφος που πρόσφατα ολοκλήρωσε άδοξα τη συνεργασία της με το Mega και ο σύντροφός της μετακόμισαν σε ένα διαμέρισμα στα νότια προάστια, κοντά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Νίκους Κώτσης είναι εδώ και αρκετά χρόνια μαζί και έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να παντρευτούν και να αποκτήσουν την δική τους οικογένεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share