Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Ιωάννα Τούνη: Έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιo με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού που δεν ήξερε κανείς

«Πήγαμε στον Υμηττό για να δούμε την αυγή και μετά...»

14 Φεβρουαρίου 2024 15:54
Ιωάννα Τούνη: Έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιo με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού που δεν ήξερε κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκαν στο πως ξεκίνησε το ειδύλλιό τους και αποκάλυψαν τι συνέβη στο πρώτο τους ραντεβού, που δεν ήξερε κανείς μέχρι σήμερα.

Το πρώτο ραντεβού του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την γνωστή influencer δόθηκε μέσω smartphone. Ναι, καλά διαβάσατε! Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη για τη δουλειά της.

«Γνωριζόμασταν κοινωνικά, αλλά μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων και Instagram» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ! ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Και υπογράμμισε το μοντέλο, παρουσιαστής και επιχειρηματίας: «Εγώ ήμουν στην Αθήνα και η Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη. Την περίμενα στο Ελ. Βενιζέλος, όταν εκείνη έφτασε με την πρώτη πρωινή πτήση. Κατευθείαν πήγαμε στον Υμηττό για να δούμε την αυγή, μετά αφήσαμε τα πράγματα στο σπίτι και από εκεί φύγαμε για το εξοχικό μου στα Καμένα Βούρλα για Σαββατοκύριακο. Από τότε είμαστε μαζί. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δυσάρεστα γεγονότα εναλλάσσονταν με ευχάριστα. Είχαμε τον χαμό της μητέρας της Ιωάννας, και δέκα μέρες μετά η Ιωάννα έμαθε ότι είναι έγκυος».

Ιωάννα Τούνη: Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση με Αλεξάνδρου και τον γιο της: «Έχουν έρθει τα πάνω κάτω...» (videos)

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Τούνη, η οποία κάθισε απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην πολυθρόνα του «The 2Night Show».

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας εκμυστηρεύτηκε πώς βιώνει τη μητρότητα και ποια είναι η γνώμη της για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Ποια είναι η σχέση της πλέον με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Ο θάνατος της μητέρας της, η εγκυμοσύνη, η μητρότητα

«Έχουν έρθει τα πάνω κάτω! Είναι ακριβώς ενός ο Πάρης. Είναι συγκλονιστική η μητρότητα, σίγουρα έχουν έρθει τα πάνω κάτω στον κόσμο μου, πολλή ενέργεια απαιτεί, πολλή κούραση, αλλά νομίζω ότι αξίζει τα πάντα. Είμαστε αυτοκολλητάκια».

«Δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη την φάση, ήρθε ξαφνικά και ήρθε δώρο σταλμένο από τον Θεούλη. Ήταν μια δύσκολη μεταβατική περίοδος, γιατί είχα χάσει τη μανούλα μου. Ήταν μεγάλη η αντίφαση του φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Με το που έφυγε η μανούλα μου, επειδή ήμουν μοναχοκόρη κι έχω μεγαλώσει μόνη αυτό που έλεγα ήταν ότι “μαμά, θέλω οικογένεια” και τσουπ σκάει το κουτσουβελάκι και λέω "δες τη μαμά τώρα, την πονηρή". Είναι για μένα Θείο δώρο! Ο μικρός έχει γυρίσει 8-9 χώρες.

«Η εγκυμοσύνη ήταν 9 ατελείωτοι μήνες. Δεν το πέρασα εύκολα, δεν κινδύνεψα καθόλου εγώ ή το μωρό. Είχαμε θέματα, τα οποία λύνονταν, τύπου θρομβοφιλία, έκανα κάποιες ενεσούλες στην κοιλιά. Αλλά με ταλαιπώρησαν οι εμετοί, που ήταν απεριόριστα πολλοί, σε βαθμό που δεν μπορώ να φάω. Συμβαίνει, δεν είναι κάτι το οποίο είναι περίεργο. Ο Δημήτρης έχει ένα περίεργο ένστικτο. Είμαι ο άνθρωπος που δε σημειώνω ποτέ είμαι αδιάθετη. Και μου λέει ο Δημήτρης μια μέρα “αγάπη μου είσαι έγκυος” και γελάω φυσικά. Το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στις τουαλέτες του γυμναστηρίου με την Αλεξανδράκη. Εγώ ντρεπόμουν γιατί δεν έχω ξανά αγοράσει τεστ εγκυμοσύνης ποτέ και έβαλα τη Δήμητρα να μου αγοράσει ένα τεστ. Το βλέπει, εγώ ήμουν χαλαρή φυσικά, και παθαίνει σοκ και μου λέει “Ιωάννα, είσαι έγκυος”, εννοείται ότι εκείνη την ημέρα προπόνηση δεν έγινε. Ο Δημήτρης ήταν στο γυμναστήριο, αλλά δεν του το είπα, του είπα ότι "πάμε για καφέ γιατί βαριόμαστε να κάνουμε προπόνηση και φύγαμε με την Δήμητρα. Του το είπα όταν γύρισα σπίτι του.

Δείτε επίσης: «Θα της πάρω το παιδί»: «Ρήγμα» στη σχέση Ιωάννας Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου (video)

«Νομίζω ότι είναι μύθος ότι οι γυναίκες θέλουν κάτι συγκεκριμένο να φάνε την περίοδο της εγκυμοσύνης. Νομίζω θέλουν αγάπη, προσοχή και περιποίηση και για αυτό σας στέλνουμε για θελήματα.

Δεν έχω μπει ποτέ σε διαδικασία να σκεφτώ ότι θα μου στοιχίσει το σώμα μου λόγω της εγκυμοσύνης. Οι τρεις τελευταίοι μήνες της εγκυμοσύνης, που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο. Με σωστή διατροφή και γυμναστική επανέρχεται σιγά σιγά. Δεν αγχώθηκα βέβαια γιατί ήξερα ότι είναι θέμα δουλειάς και στοχοπροσήλωσης. Πήρα 15 κιλά. Έτρωγα μόνο υδατάνθρακα».

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

«Επειδή έχω μεγαλώσει σαν μοναχοκόρη από μικρή ήταν και δικό μου θέλω να έχω αδερφάκι, οπότε έχω στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να έχει ένα αδερφάκι ο Πάρης όντως, αλλά αυτή την στιγμή θέλω να είναι καλά η Ιωάννα για να μπορεί να είναι εντάξει μαμά για το μωρό της πρώτα από όλα κι επειδή πραγματικά έχω πολύ φουλ πρόγραμμα, πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη κάθε εβδομάδα, έχω πάνω την εταιρία μου, άνοιξα μαγαζί στην Αθήνα γίνεται ένας χαμός, είναι αυτό που λέω έχω μια αγκαλιά για ένα μωρό, όταν μεγαλώσει λίγο ο Πάρης και μπορεί να στέκεται στα πόδια του και να είναι πιο αυτόνομο, μπορεί να το σκεφτώ».

Η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το couple's therapy

«Πολύ λάθος για μένα σαν σκέψη η νοοτροπία "έλα να κάνουμε ένα παιδί για να μας δέσει". Γενικά ένα παιδί νιώθω ότι θέτει πάρα πολλά εμπόδια σε μια σχέση τα οποία το ζευγάρι καλείται να ξεπεράσει μαζί, οπότε εάν δεν υπήρχαν σωστές βάσεις στο ζευγάρι νομίζω ότι όχι απλά δε θα ξεπεραστούν εμπόδια, θα μπουν κι άλλα και θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο όλο αυτό. Έχουμε κάνει με τον Δημήτρη couple therapy, γενικά όλες οι ισορροπίες διαταράσσονται, τα πάντα, οι ισορροπίες είναι λεπτές. Δεν είναι ντροπή να ζητάμε βοήθεια, όχι μόνο σαν couple αλλά και σαν μονάδες, αν χρειαστούμε. Να είμαστε σωστοί άνθρωποι πάνω από όλα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share