Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Ξαναχτυπά» ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Ό,τι είπα, ισχύει, δεν αλλάζω άποψη»

«Είναι τιμή μου αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας για εμένα»

14 Φεβρουαρίου 2024 13:16
«Ξαναχτυπά» ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Ό,τι είπα, ισχύει, δεν αλλάζω άποψη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και «ξαναχτύπησε», αναφέροντας για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, πως ό,τι είπε ισχύει και δεν αλλάζει γνώμη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την αγάπη του κόσμου, την προσωπική του ζωή και την πολυσυζητημένη δήλωσή του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Να σε αγαπάει ο κόσμος είναι σημαντικό. Τι να κάνω; Να μη συνεχίσω; Να σταματήσω;» είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος. «Είναι τιμή μου αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας για εμένα. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της μουσικής, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες αυτής της γενιάς» ανέφερε στη συνέχεια.

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε: «Και να έχω κάτι, δε νομίζω ότι θα προσπαθήσω να το δείξω. Είμαι πλήρης, δε μου λείπει τίποτα. Και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό. Έχω την υγεία μου και τη δουλειά μου που την κάνω με πολλή αγάπη».

Όσο για τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την τοποθέτησή του για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών, δήλωσε: «Τώρα δε θα ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα και από ό,τι κατάλαβα, άρεσε και στον κόσμο. Ό,τι είπα, ισχύει. Δεν αλλάζω άποψη! Αυτή είναι η γνώμη μου και μένουμε εκεί».

Δείτε το βίντεο

Το βίντεο που «καίει» τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Δε δέχομαι για κανένα λόγο η γυναίκα να είναι πάνω από μένα»

Μετά τις δηλώσεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια, ήρθε στην επιφάνεια ένα βίντεο από το παρελθόν που «καίει» τον Νίκο Οικονομόπουλο. Στο εν λόγω στιγμιότυπο αναφέρει πως δε δέχεται για κανένα λόγο η γυναίκα να είναι πάνω από εκείνον.

«Από μικρός τραγουδούσα και ήρθε η ευκαιρία με το "Dream Show". Εγώ ήμουν κατά των ριάλιτι και των talent shows, αλλά ήξερα ποιος είναι ο σκοπός και ο στόχος μου. Ήταν, όμως, και λίγο ριάλιτι γιατί μας παρακολουθούσαν κάμερες 24 ώρες το 24ωρο. Θυμάμαι, πριν μπω στο παιχνίδι, ήμουν στην Κομοτηνή, τραγουδούσα εκεί και είχα δει στον ύπνο μου ότι πήγα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και κέρδισα. Είναι φοβερό.

Την άλλη ημέρα ξυπνάω και ανοίγοντας την τηλεόραση είδα το σποτ του Alpha και είπα "δε γίνεται, παίρνω τηλέφωνο να δηλώσω συμμετοχή". Δεν με πήραν για τρεις ημέρες γιατί είπαν θα με πάρουν την επόμενη και πήρα ξανά τηλέφωνο και τους το υπενθύμισα», είχε πει στην εκπομπή Όλα μπιπ, προσθέτοντας:

«Είμαι παλαιών αρχών, έτσι έμαθα. Δεν δέχομαι για κανένα λόγο η γυναίκα να είναι πάνω από εμένα. Είναι κάποιες αποφάσεις που παίρνονται από τον άντρα όσον αφορά το σπίτι».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share