Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Κόλαφος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Πάνο Βλάχο: «Φασισμός με αγγελικό πρόσωπο - Μπράβο στον Άρη Πορτοσάλτε» (video)

«Κάποιοι θεωρούν πολύ in αυτήν την αντισυστημικότητα, αυτήν τη δήθεν επαναστατικότητα, και φτάνουν σε αυτόν τον ακραίο λόγο που είναι φασιστικός»

12 Φεβρουαρίου 2024 15:29
Κόλαφος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Πάνο Βλάχο: «Φασισμός με αγγελικό πρόσωπο - Μπράβο στον Άρη Πορτοσάλτε» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ξεσπάθωσε» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εναντίον του Πάνου Βλάχου και του στίχου του «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Τη δική του άποψη μοιράστηκε και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε σχετική συζήτηση στην εκπομπή «Πρωινού ΣουΣου», εκφράζοντας τον εκνευρισμό του με τον ηθοποιό.

Δείτε ακόμα: Πάνος Βλάχος: Ποιος είναι ο ηθοποιός που εξόργισε Γεωργιάδη & Πορτοσάλτε - Η απάντησή του μετά τον σάλο για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε...» (Video)

Καταρχάς, δήλωσε: «Μπράβο στον Άρη Πορτοσάλτε που θα κινηθεί νομικά, γιατί υπάρχει κι ένα όριο. Ο Πάνος Βλάχος “ασέλγησε” και πάνω σε ένα ωραίο παλιό ρεμπέτικο τραγούδι, αλλάζοντας τους στίχους. Εδώ βλέπουμε αυτό που ζούμε 10-15 χρόνια στα social, απειλές, βρισιές προς όποιον διαφωνεί με την άποψή μας… από πολλούς ανθρώπους, από ένα-δύο συγκεκριμένα κόμματα που βρίσκονται στα δύο άκρα. Βλέπουμε αυτό να περνάει στην ψυχαγωγία και να γίνεται αποδεκτό. Μιλάμε για καθαρόαιμο ακραίο λόγο από τον Πάνο Βλάχο, μιλάμε για αντιδημοκρατικό λόγο. Πρώτον, δεν υπήρξε ποτέ σατιρικός καλλιτέχνης, δεύτερον δεν είναι σάτιρα αυτό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Τζίμης Πανούσης, τον επικαλούνται ορισμένοι και τον έβλεπα από μικρό παιδί επανειλημμένα, δεν έφτανε σε τέτοιο σημείο ατοπήματος, όπου προτρέπει σε φόνο. Γιατί όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κορμιά σε σάκους, σημαίνει ή ότι έχουν πεθάνει ή ότι θα τους δολοφονήσουμε. Μιλάμε για αντιδημοκρατικό λόγο. Περάσαμε από τη δημοκρατία που είναι “διαφωνώ μέχρι θανάτου με αυτό που λες, αλλά θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες” στο “διαφωνώ με αυτό που λες, θέλω να πεθάνεις”, αυτό είναι!».

Επίσης, ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Το είχα πει τότε με το "μη με λερώσετε" και δεν περίμενα να επιβεβαιωθώ τόσο γρήγορα, όταν είπε "μη με λερώσετε" σε εμάς, ότι είμαστε ένα είδος που "λερώνει" και ότι ντε και καλά "λερώνεται", ότι αυτό είναι ένα delay (σ.σ. καθυστέρηση) από εμένα από κάποιους που θεωρούν πολύ in αυτήν την αντισυστημικότητα, αυτήν τη δήθεν επαναστατικότητα, και φτάνουν σε αυτόν τον ακραίο λόγο που είναι φασιστικός. Φασιστικός λόγος!».

Τέλος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, είπε: «Το όνομα του Πορτοσάλτε δείχνει ότι δεν ήταν τυχαίο αυτό που είπε για τους δημοσιογράφους. Στο μυαλό του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι κάποιοι πολιτικοί και κάποιοι δημοσιογράφοι άξιοι να πεθάνουν. Αν έβαζα έναν τίτλο σε αυτό, θα ήταν "φασισμός με αγγελικό πρόσωπο". Γιατί είναι αγγελικό το πρόσωπο, αλλά φασιστικά αυτά που λέει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share