Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Ξεσπάθωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το σύστημα που λέει ότι χτυπάει ο Πάνος Βλάχος, το σύστημα αυτό υπηρετεί μέχρι τώρα»

«Αφού είναι τόσο επαναστάτης ο Πάνος Βλάχος, να βγει να μας πει τι εννοούσε»

12 Φεβρουαρίου 2024 14:59
Ξεσπάθωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το σύστημα που λέει ότι χτυπάει ο Πάνος Βλάχος, το σύστημα αυτό υπηρετεί μέχρι τώρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεσπάθωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Πάνο Βλάχο που έχει έρθει στο προσκήνιο μετά τη ρήξη του με Πορτοσάλτε και Άδωνι Γεωργιάδη. «Το σύστημα που λέει ότι χτυπάει, το σύστημα αυτό υπηρετεί μέχρι τώρα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

«Στο πλαίσιο της τέχνης ή της σάτιρας, μπορείς να λες ότι θες; Εγώ κατάλαβα προτροπή, όχι για φόνο. Όταν ακούω “βάλτε σε ένα σάκο έναν άνθρωπο” εγώ καταλαβαίνω πτώμα. Ακούω και αυτό που λέτε εσείς, ότι και οι δύο στο ίδιο σακί…», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Ο ίδιος ο κύριος Βλάχος λέει “δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία”, άρα δεν το αρνείται, δεν λέει ότι δεν είπα αυτό. Λέει ότι στο πλαίσιο του χιούμορ και της σάτιρας, είπα αυτό που ήθελα να πω. Και εφόσον αυτό γίνεται στο πλαίσιο χιούμορ και σάτιρας, δεν υποκινεί βία».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε επίσης: «Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε δημόσια. Δεν μπορείς να λες διφορούμενα πράγματα, πες το… Και αφού είναι τόσο επαναστάτης ο Πάνος Βλάχος, να βγει να μας πει τι εννοούσε».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Το σύστημα που λέει ότι χτυπάει ο Πάνος Βλάχος, το σύστημα αυτό υπηρετεί μέχρι τώρα. Τώρα, τα τελευταία τρία χρόνια είναι που κάνει την παράσταση “Ο θάνατος ενός αναρχικού”. Ποιο σύστημα πολεμάει; Αφού το σύστημα αυτό ήταν, στη Μουρμούρα έπαιζε, μια τηλεόραση συγκεκριμένη, αυτό το σύστημα. Δεν μπορώ εγώ αυτό το πράγμα που ξαφνικά υπηρετούμε μια κατάσταση, η οποία μπορεί και να βολεύει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share