Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Κατάθεση ψυχής από τον Ανδρέα Γεωργίου: «Είμαι αρκετά κοντά στο να κάνω οικογένεια. Μπορεί και να είναι το επόμενο μου βήμα» (Video)

«Aφού αντιμετώπισα τον θάνατο της γιαγιάς μου, δεν φοβάμαι τίποτα»

12 Φεβρουαρίου 2024 14:43
Κατάθεση ψυχής από τον Ανδρέα Γεωργίου: «Είμαι αρκετά κοντά στο να κάνω οικογένεια. Μπορεί και να είναι το επόμενο μου βήμα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Γεωργίου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Τάσο Τρύφωνος για τις ανάγκες της εκπομπής του Alpha Κύπρου, «Τετ-Α-Τετ» στον Alpha Κύπρου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την τραγική ιστορία της ζωής του Ανδρέας Γεωργίου για τον θάνατο της μητέρας του από AIDS όταν εκείνος ήταν μόλις 12 χρονών.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη νέα του σειρά Famagusta, για την απώλεια της γιαγιάς του, αλλά και το ενδεχόμενο δημιουργίας της δικής του οικογένειας.

«Πέρσι έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος για εμένα ήταν τα πάντα, οπότε νομίζω ότι δεν θα ήμουν ποτέ προετοιμασμένος. Στην κατάσταση που ήταν το τελευταίο διάστημα νομίζω θα ήταν εγωιστικό να λέω ότι θέλω να ζήσει, oπότε μέσα μου ωρίμασε η σκέψη ότι κάποια στιγμή πρέπει να φύγει. Εννοώ ότι αφού αντιμετώπισα τον θάνατο της γιαγιάς μου, δεν φοβάμαι τίποτα», είπε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου και κατόπιν πρόσθεσε:

«Όταν κοιτάω στο παρελθόν μου ένα πράγμα που θα μπορούσα να πω είναι το γεγονός ότι θα μπορούσα να έχω κάνει πιο νωρίς οικογένεια. Συνεχίζω να θέλω να κάνω οικογένεια, πιστεύω ότι είμαι αρκετά κοντά. Μπορεί και να είναι το επόμενο μου βήμα».

Famagusta: Αρνείται να μπει στην Αμμόχωστο ο Ανδρεάς Γεωργίου - «Δεν πρόκειται να πάρω άδεια από οποιονδήποτε εκεί» (video)

Για τη νέα του σειρά «Famagusta» μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη».

«Εγώ έχω αρνηθεί να μπω στην πόλη και να πάρω άδεια από τον οποιονδήποτε εκεί. Δεν ένιωθα καλά να το κάνω. Οπότε, συγκεκριμένα για τα πλάνα της Αμμοχώστου, τα έχω αγοράσει από κινηματογραφιστή από το εξωτερικό κι έχω "βιβλιοθήκη" αγορασμένη γι’ αυτά.

Δείτε επίσης: Famagusta: «Βουτήξαμε μέσα στην ψυχή του, ήταν επικίνδυνο» - Η «ιερή» μεταμόρφωση του Γρηγόρη Βαλτινού σε Αρχιεπίσκοπο Μακάριο (video)

Όσον αφορά τις οπτικογραφήσεις, τα κάνουμε στην ελεύθερη περιοχή της Κύπρου και θέλω να πω ότι οι ιστορίες που ακούμε από τους αγνοουμένους δεν είναι αποκλειστικά από την Αμμόχωστο, αφορά σε όλη την Κύπρο. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Θα δούμε πάρα πολλές ιστορίες που αφορούν αγνουμένους από όλη την Κύπρο», ανέφερε ο Ανδρέας Γεωργίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share