Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Το «φυσάει» το παραδάκι ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτά είναι τα πραγματικά κέρδη της εταιρείας του

Οικονομική εκτόξευση για τον τραγουδιστή

12 Φεβρουαρίου 2024 13:57
Το «φυσάει» το παραδάκι ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτά είναι τα πραγματικά κέρδη της εταιρείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «φυσάει» το παραδάκι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή «Το πρωινό», τα πραγματικά κέρδη της εταιρείας του «ζαλίζουν». Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο τραγουδιστής για τη Eurovision.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμμετέχει σε δύο εταιρείες. Η μεγάλη εταιρεία,Argy Production, με αρχικό κεφάλαιο 30.000 ευρώ, είχε πωλήσεις 2,5 εκατομμύρια ευρώ το διάστημα από 1/7/2022 έως 30/06/2023.

Τα καθαρά κέρδη ήταν 2 εκατομμύρια ευρώ και το αποθεματικό της εταιρίας τα τελευταία χρόνια είναι 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημιούργησε και μία δεύτερη εταιρία με αρχικό κεφάλαιο 160.000 ευρώ που θα ασχοληθεί μελλοντικά με τις επενδύσεις.

Δείτε το βίντεο

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Αυτό είναι το κόστος για τις συναυλίες του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λος Άντζελες και το Τορόντο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ζει αυτή την περίοδο μια τεράστια επαγγελματική επιτυχία, καθώς κάνει συναυλίες στην Αμερική και τον Καναδά και πιο συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες και το Τορόντο. Ωστόσο, θα τρίβετε τα μάτια σας, όταν δείτε το κόστος του εισιτηρίου.

If you can make it there, you can make it everywhere γράφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, συνοδεύοντας με αυτόν τρόπο ένα βίντεο από στιγμιότυπα της περιοδείας του στην Αμερική και αποδεικνύοντας σε όλους μας ότι τα όνειρα δεν έχουν γεωγραφικά όρια.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λος Άντζελες και το Τορόντο

Τα εισιτήρια για τη συναυλία που θα πραγματοποιήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Θέατρο Ντόλμπι του Λος Άντζελες ξεκινούν από 100 δολάρια, ενώ όποιος επιθυμεί να βρίσκεται σε καλύτερες θέσεις έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εισιτήρια που κοστίζουν 200, 225, ή 275 δολάρια.

κόστος για τις συναυλίες του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λος Άντζελες

Τα εισιτήρια για τη συναυλία του στον Καναδά και συγκεκριμένα στο The Arena at Pickering Casino Resort του Τορόντο κοστίζουν από 135 έως 470 δολάρια.

κόστος για τις συναυλίες του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Τορόντο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share