Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Δανάη Μπάρκα για τις αντιδράσεις με τον στίχο του Πάνου Βλάχου: «Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι...» (video)

Πήρε θέση για τον επίμαχο στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

12 Φεβρουαρίου 2024 13:58
Δανάη Μπάρκα για τις αντιδράσεις με τον στίχο του Πάνου Βλάχου: «Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κύμα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο στίχος «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», που ερμήνευσε ο Πάνος Βλάχος σε live εμφάνισή του.

Μετά την αναπαραγωγή του γεγονότος, αντέδρασαν τόσο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά του καλλιτέχνη, καθώς θεώρησε πως πρόκειται για προτροπή σε φόνο εναντίον του ίδιου και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Το εν λόγω θέμα σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας (12/2) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη να αναφέρουν πως δεν αντιλήφθηκαν καμία προτροπή του καλλιτέχνη σε βιαιοπραγία και πως βρήκαν τον στίχο σατιρικό.

«Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολή; Μέχρι αυτό που άκουσα, οκ, δεν είναι ότι λέει σε κανέναν… Μου φάνηκε λίγο υπερβολή. Φυσικά και υπάρχουν όρια στη σάτιρα, αλλά στο συγκεκριμένο… Έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα στην κοινωνία μας, και από πολιτικούς και γενικότερα… Εμένα πιο πολύ μου βγάζει θυμό για την πολιτική και τους πολιτικούς», είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Εγώ θεωρώ ότι η σάτιρα, είναι σάτιρα. Μου ακούστηκε πολύ σατιρικός ο στίχος. Δεν ξέρω αν είμαι αφελής, αλλά εμένα το μυαλό μου δεν πήγε σε δολοφονία. Κατανοώ τον κύριο Γεωργιάδη, σε αυτά που γράφει αλλά δεν πήγε το μυαλό μου εμένα σε δολοφονία… Αφήνω απ’ έξω τον κύριο Πορτοσάλτε γιατί είναι άλλη κατηγορία ο δημοσιογράφος και άλλη ο πολιτικός. Ο κύριος Γεωργιάδης, όσο τον έχουμε στο μυαλό μας, έχει ακούσει τα εξ αμάξης, του έχουν πει πάρα πολλά, αυτό εδώ ήταν και σάτιρα…

Εμένα το μυαλό μου ακούγοντας τον στίχο και τον τρόπο που τραγούδησε, που μου έκανε σαν ρεμπέτικο, δε μου πήγε το μυαλό σε βιολογική εξόντωση… Το πρώτο άκουσμα εμένα δε μου βγάζει βιαιοπραγία και αφανισμό. Εμένα», ανέφερε από τη δική του πλευρά ο Άρης Καβατζίκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share