Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Κόλαφος ο Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: «Το πιο γενναίο ήταν να πει ζητώ συγγνώμη έκανα λάθος – Θλίβομαι όταν κάνουν κάτι τόσο άσχημο ταλαντούχοι άνθρωποι»

«Έχουμε παιδιά και οικογένειες...»

12 Φεβρουαρίου 2024 12:18
Κόλαφος ο Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: «Το πιο γενναίο ήταν να πει ζητώ συγγνώμη έκανα λάθος – Θλίβομαι όταν κάνουν κάτι τόσο άσχημο ταλαντούχοι άνθρωποι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης στη νέα απάντησή για το επίμαχο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Πάνο Βλάχο. Ο υπουργός Υγείας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «το πιο γενναίο ήταν να πει ζητώ συγγνώμη έκανα λάθος. Θλίβομαι όταν κάνουν κάτι τόσο άσχημο ταλαντούχοι άνθρωποι».

Ο ίδιος μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» τόνισε ότι δεν θα κινηθεί νομικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Βλάχος, δεν τον ξέρω προσωπικά… Μου είναι συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι υπέρ ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί τα παιδιά μου έβλεπαν τη “Μουρμούρα”. Πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο.

Όταν λες “να δω στον σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε”, δηλαδή στο νεκρόσακο, αυτό συζητάμε τώρα, είναι σαν να λες τους θέλω πεθαμένους. Να τους σκοτώνει κάποιος. Αυτό, όπως και να το δεις ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κυρίου Βλάχου μετά, πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε είναι χοντρό, τελεία».

«Το πιο γενναίο ήταν να πει ζητώ συγγνώμη έκανα λάθος, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Το να το διακωμωδήσει είναι πάλι φάουλ, έχουμε παιδιά και οικογένειες. Μπορεί να έχουμε διαφωνία, να μας κριτικάρει, να μας κοροϊδέψει.. Δεν έχω σκοπό να πάω στη δικαιοσύνη» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Πάνο Βλάχο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share