Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

«Άδειασμα» Τσουρού σε Καινούργιου: «Όταν η εκπομπή που κάνεις εσύ που λες για σκληρό gossip...» (video)

«Η Δανάη Μπάρκα, ας πούμε...»

11 Φεβρουαρίου 2024 16:46
«Άδειασμα» Τσουρού σε Καινούργιου: «Όταν η εκπομπή που κάνεις εσύ που λες για σκληρό gossip...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο Κώστας Τσουρός, για το ζήτημα που άνοιξε η Κατερίνα Καινούργιου περί «σκληρού gossip» της εκπομπής «I Love Σου Κου» με την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Άλλες εκπομπές κάνουν σκληρό gossip και άλλες κάνουν gossip. Θέλεις να σου πω εκπομπές που κάνουν σκληρό gossip και εκπομπές που δεν κάνουν τόσο σκληρό; Στην προκειμένη περίπτωση, μιλάμε για το Σαββατοκύριακο, όχι για το 10:00-13:00 το καθημερινό», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Η Δανάη (Μπάρκα), ας πούμε, στο 10:00-13:00 δεν κάνει σκληρό gossip. Επειδή λες ότι όλες οι εκπομπές κάνουν gossip», τόνισε ο παρουσιαστής.

«Είπε ποτέ η Μπέττυ ότι δεν κάνει gossip; Πάντως, το να βγαίνει τώρα κάποιος και να λέει ότι η τάδε εκπομπή κάνει σκληρό gossip, όταν η ίδια η εκπομπή που κάνεις εσύ που το λες κάνει το πιο σκληρό gossip είναι λίγο υπερβολικό», σχολιάζει ο Κώστας Τσουρός στη συνέχεια της κουβέντας, αναφερόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Είσαι άτυχος σαν κι εμένα, δίνουμε αγάπη και παίρνουμε…»

Γενέθλια είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να του ευχηθεί τηλεφωνικά τα «χρόνια πολλά».

«Έλα αγάπη μου είσαι στον αέρα, χρόνια πολλά υπερκολλητέ μου!» του είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Νόνης Δούνια για το πρόβλημα υγείας της.

«Τέτοια κολλητή φιλία δεν έχει ξαναγίνει αυτό, δεν μπορεί να μας χωρίσει κανένας» απάντησε γελώντας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ό,τι επιθυμείς, σου αξίζει το καλύτερο. Χαρούμενα 36… Πλάκα έκανα!. Ξέρεις τι ήθελα να σου πω; Ότι θέλω φέτος να σου έρθουν όλα τα καλά του Θεού, υγεία, πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και μία καλή κοπέλα γιατί είσαι κι εσύ σαν εμένα, είσαι άτυχος, δίνουμε πολλή αγάπη και παίρνουμε μην πω στον αέρα» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share