Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Κατάθεση ψυχής από Φώτη Σεργουλόπουλο: «Τον γνώρισα στα 23 και χωρίσαμε όταν ήμουν 35 - Μετά έκανα...»

«Ερωτευόμουν πάρα πολύ, έκανα μακροχρόνιες σχέσεις...»

9 Φεβρουαρίου 2024 11:17
Κατάθεση ψυχής από Φώτη Σεργουλόπουλο:  «Τον γνώρισα στα 23 και χωρίσαμε όταν ήμουν 35 - Μετά έκανα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως έκανε μακροχρόνιες σχέσεις, με μία εξ' αυτών να είναι από τα 23 του έως και τα 35 του χρόνια, όταν και χώρισε.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24 με την Αθηναΐς Νέγκα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, με αφορμή το σύμφωνο για τα ομόφυλα ζευγάρια, μίλησε για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα αλλά και την προσωπική του ζωή και τις μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η πρώτη του μεγάλη σχέση κράτησε 12 χρόνια…

«Ερωτευόμουν πάρα πολύ, έκανα μακροχρόνιες σχέσεις. Μου αρέσει η ρουτίνα και ερωτευόμουν τον άνθρωπο με τον οποίο έκανα όλες τις εξορμήσεις. Το clubing, τις διακοπές μου, εκεί ήμουν με τον άνθρωπό μου», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Είχα μία σχέση που τον γνώρισα στα 23 και χωρίσαμε όταν ήμουν 35. Μετά ήταν άλλη μια σχέση επτά χρόνια, μετά άλλα δώδεκα, μετά δεκατρία. Είναι πολλές σχέσεις στη ζωή μου μεγάλες, οπότε εγώ αυτή την τρέλα του έξω την έζησα λίγο με ασφάλεια. Ήμασταν (σ.σ. με την σχέση μου) και παρέα», πρόσθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την προσωπική του ζωή.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ρε μ@λ@κ@ τι λες; Από τη στιγμή που δήλωσα ανοιχτά τον σ@ξου@λικό μου προσανατολισμό...» (Video)

Τη δική του απάντηση σε όσους αντιδρούν με το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών στη χώρα μας και την τεκνοθεσία από αυτά μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής που έχει μιλήσει ανοιχτά για τον σ@ξου@λικό του προσανατολισμό και έχει υιοθετήσει και έναν γιο, εξέφρασε τις σκέψεις του λέγοντας πως δεν μπορεί να ανέχεται να μιλά ο καθένας για το παιδί του.

«Το τι έχει γίνει από τη μέρα που δήλωσα ανοιχτά τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, θα μπορούσα να μην το έχω συζητήσει αν δεν ήμουν δημόσιο πρόσωπο. Στις συνεντεύξεις ρωτάμε και πράγματα για την προσωπική ζωή του άλλου. Δε μπορούσα να μιλάω και να προσπαθώ να κρύψω το φύλο της σχέσης μου λέγοντας “ο άνθρωπός μου”. Αισθανόμουν ότι ήμουν πάρα πολύ ψεύτικος.

Έχει μπει σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. Το τι διαβάζουμε, και το τι ακούμε, και το πόσο κακοποιητικός λόγος υπάρχει, από εκκλησία, από ανθρώπους που δε μας γνωρίζουν. Μας λένε με τα χειρότερα. Ακόμα και άνθρωποι της διανόησης χρησιμοποιούν λέξεις πολύ άσχημες για εμάς, για μένα, για το παιδί μου.

Αν εσένα ερχόταν κάποιος να μιλήσει για το παιδί σου και έλεγε ότι θα βγει de facto σαν τα μούτρα σου, δε θα του έλεγες “ρε μ@@@κα τι λες;”, δε θα σηκωνόταν ο πατέρας από μέσα σου; Γιατί εγώ να κάθομαι να ανέχομαι ότι θα μιλήσει ο καθένας για το παιδί μου; Είμαι καλά, γιατί αυτή τη στιγμή έρχεται όλο αυτό, να γίνει νόμιμο και να μη μπορείς να με ξαναπείς έτσι» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο “Uncut Oneman”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share