Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κοστίζει μια περιουσία: Το τεράστιο και πολυτελές αυτοκίνητό της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι σκέτο «όνειρο»

Το «θηρίο» που εντυπωσιάζει

8 Φεβρουαρίου 2024 18:21
Κοστίζει μια περιουσία: Το τεράστιο και πολυτελές αυτοκίνητό της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι σκέτο «όνειρο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τεράστιο και πολυτελές αυτοκίνητό της Αθηνάς Οικονομάκου είναι σκέτο «όνειρο» και κοστίζει, όπως φαίνεται, μια περιουσία.

Αναμφισβήτητα, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δυο τους τα πάνε εξαιρετικά στα επαγγελματικά τους κι έτσι μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά μικρές και μεγάλες ανέσεις και πολυτέλειες. Όπως αυτό το σύνολο που φόρεσε η ηθοποιός και κοστίζει χιλιάδες ευρώ.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια καθώς την ευτυχία τους συμπληρώνουν τα δυο τους παιδιά, τα οποία λατρεύουν.

Το καλοκαίρι του 2013 ξεκίνησε η σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

πολυτελές αυτοκίνητό της Αθηνάς Οικονομάκου

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», έχει δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το πολυτελές αυτοκίνητο της Αθηνάς Οικονομάκου

Πριν από αρκετό καιρό, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο να κάνουν βόλτα στη Γλυφάδα. Τα βλέμματα όλων τράβηξε το νέο αμάξι του ζευγαριού, το οποίο είναι σαν «θηρίο».

αυτοκίνητο Αθηνάς Οικονομάκου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share