Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σταμάτης Γονίδης: «Κακώς ο κόσμος δεν προσεύχεται, αν δεν υπάρχει θεία βούληση, δεν γίνεται τίποτα μόνο του»

«Δεν γίνονται όλα από μόνα τους, πρέπει κάποιος να το θέλει πέρα από σένα»

8 Φεβρουαρίου 2024 17:35
Σταμάτης Γονίδης: «Κακώς ο κόσμος δεν προσεύχεται, αν δεν υπάρχει θεία βούληση, δεν γίνεται τίποτα μόνο του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κακώς ο κόσμος δεν προσεύχεται, αν δεν υπάρχει η θεία βούληση, δεν γίνεται τίποτα μόνο του» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος αρκετές φορές δημόσια έχει μιλήσει για την πίστη του στον Θεό.

Ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day», μίλησε για την αγάπη του κόσμου, την πίστη και την προσευχή.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος και από τον κόσμο και από τη ζωή μου», ενώ για όσα έχει καταφέρει στη ζωή του, πρόσθεσε «δεν τα έχω κάνει εγώ αυτά που έχω ονειρευτεί, έχουν γίνει. Ό,τι και να θέλουμε να κάνουμε, αν δεν υπάρχει η θεία βούλησις, δεν γίνεται, δεν γίνονται όλα από μόνα τους, πρέπει κάποιος να το θέλει πέρα από σένα».

Σχετικά με την προσευχή, ο Σταμάτης Γονίδης επεσήμανε «κακώς ο κόσμος δεν προσεύχεται, γιατί η ζωή είναι δοκιμασίες, ακόμη και σε αυτές πρέπει να λες “ευχαριστώ” και να δοξάζεις».

Δείτε το βίντεο

Το αποκάλυψε 30 χρόνια μετά η Σοφία Βόσσου: «Είχα σχέση με τον Σταμάτη Γονίδη, ήταν πολύ τρυφερός και δοτικός μαζί μου»

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προέβη η Σοφία Βόσσου 30 χρόνια μετά το ειδύλλιο της με τον Σταμάτη Γονίδη. Η ίδια παραδέχτηκε ότι είχαν σχέση και ο τραγουδιστής ήταν πολύ τρυφερός και δοτικός μαζί της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα On Time και στην Ρενέ Σαραντινού για τη σχέση που είχε με τον Σταμάτη Γονίδη και κράτησε για οκτώ μήνες. Παράλληλα, δείτε την συγκλονιστική της εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της.

Υπάρχει σχέση που είχες στην προσωπική σου ζωή και δεν τη γνωρίζουμε;

Σοφία Βόσσου

«Δεν έκρυβα τις σχέσεις μου. Είχα σχέση με τον Σταμάτη Γονίδη για περίπου οκτώ μήνες, δεν κράτησε πολύ. Ο Σταμάτης ήταν πάρα πολύ γλυκό πλάσμα, ήταν πολύ τρυφερός και δοτικός μαζί μου.

Έχω να θυμάμαι τα καλύτερα, πραγματικά. Η σχέση είχε δημιουργηθεί τότε που είχαμε κάνει το τραγούδι «Δε μ’ αγαπάς και το ξέρω». Λίγο πριν κάνουμε το ντουέτο, υπήρξε ένα φλερτ. Εμένα μου άρεσε πάντα ο Σταμάτης και του άρεσα κι εκείνου. Έπειτα από καιρό που βγαίναμε, ήρθε από μόνο του…»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share