Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ρε μ@λ@κ@ τι λες; Από τη στιγμή που δήλωσα ανοιχτά τον σ@ξου@λικό μου προσανατολισμό...» (Video)

Έξαλλος ο παρουσιαστής με τα σχόλια για τον γιο και την προσωπική του ζωή

7 Φεβρουαρίου 2024 11:16
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ρε μ@λ@κ@ τι λες; Από τη στιγμή που δήλωσα ανοιχτά τον σ@ξου@λικό μου προσανατολισμό...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του απάντηση σε όσους αντιδρούν με το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών στη χώρα μας και την τεκνοθεσία από αυτά μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής που έχει μιλήσει ανοιχτά για τον σ@ξου@λικό του προσανατολισμό και έχει υιοθετήσει και έναν γιο, εξέφρασε τις σκέψεις του λέγοντας πως δεν μπορεί να ανέχεται να μιλά ο καθένας για το παιδί του.

«Ρε μ@λ@κ@ τι λες; Από τη στιγμή που δήλωσα ανοιχτά τον σ@ξου@λικό μου προσανατολισμό...»

«Το τι έχει γίνει από τη μέρα που δήλωσα ανοιχτά τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, θα μπορούσα να μην το έχω συζητήσει αν δεν ήμουν δημόσιο πρόσωπο. Στις συνεντεύξεις ρωτάμε και πράγματα για την προσωπική ζωή του άλλου. Δε μπορούσα να μιλάω και να προσπαθώ να κρύψω το φύλο της σχέσης μου λέγοντας “ο άνθρωπός μου”. Αισθανόμουν ότι ήμουν πάρα πολύ ψεύτικος.

Έχει μπει σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. Το τι διαβάζουμε, και το τι ακούμε, και το πόσο κακοποιητικός λόγος υπάρχει, από εκκλησία, από ανθρώπους που δε μας γνωρίζουν. Μας λένε με τα χειρότερα. Ακόμα και άνθρωποι της διανόησης χρησιμοποιούν λέξεις πολύ άσχημες για εμάς, για μένα, για το παιδί μου.

Αν εσένα ερχόταν κάποιος να μιλήσει για το παιδί σου και έλεγε ότι θα βγει de facto σαν τα μούτρα σου, δε θα του έλεγες “ρε μ@@@κα τι λες;”, δε θα σηκωνόταν ο πατέρας από μέσα σου; Γιατί εγώ να κάθομαι να ανέχομαι ότι θα μιλήσει ο καθένας για το παιδί μου; Είμαι καλά, γιατί αυτή τη στιγμή έρχεται όλο αυτό, να γίνει νόμιμο και να μη μπορείς να με ξαναπείς έτσι» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο “Uncut Oneman”.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Εύχομαι όλοι οι άνδρες να ανακαλύψουμε τη γυναικεία μας πλευρά»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου για τη γυναικεία πλευρά των ανδρών, μίλησε στον αέρα της εκπομπής του με τίτλο «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ και ευχήθηκε όλοι οι άνδρες να την ανακαλύψουν.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός παρότρυνε με τις δηλώσεις του, όλους τους άνδρες να ανακαλύψουν την γυναικεία τους πλευρά που κρύβουν μέσα τους: «Εδώ είναι όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση, την αποδέχτηκα, είπα “Ναι έχω και αυτή την πλευρά μου μέσα”, όσο αρσενικά και να είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε» είπε δείχνοντας μία εικόνα από το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του.

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε: «Αυτή η δήλωσή του ήταν πολύ σημαντική, αυτή τη στιγμή που οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στο μέτωπο κανονικά, ένας άνδρας που αγαπάει τις γυναίκες να λέει “Ανακαλύπτω τη γυναικεία μου πλευρά, συμφιλιώνομαι με αυτή” για μένα αυτό σημαίνει ότι ως άνδρας αγαπάω τις γυναίκες, βρίσκομαι κοντά τους και δεν τις έχω απέναντι», είπε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, ενώ κατέληξε για τον Σταύρο Σβήγκο: «Να χαίρεσαι τη γυναικεία σου πλευρά και εύχομαι όλοι να την ανακαλύψουμε κάποια στιγμή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share