Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

"Άδειασμα" Φλορίντας Πετρουτσέλι για Ελισάβετ Σπανού: «Παλιά ήταν ζευγάρι με τον Αλεξάνδρου, το έχει χαμένο από την αρχή το παιχνίδι» (Video)

«Η Ελισάβετ Σπανού τι έχει πάθει; Γιατί έτσι; Γιατί τόσο… Πώς να το πω…»

7 Φεβρουαρίου 2024 11:00
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Σπανού για την Ιωάννα Τούνη και τους influencers στο «Mega Καλημέρα», με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Η Ελισάβετ Σπανού τι έχει πάθει; Γιατί έτσι; Γιατί τόσο… Πώς να το πω… Γιατί έκανε αυτό το σχόλιο με την Τούνη; Ο κόσμος μπορεί να μην το ξέρει αλλά η Ελισάβετ Σπανού ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το έχει χαμένο από την αρχή. Δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σχολιάσεις αυτό που είναι πολύ συγκεκριμένο» είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Από την πλευρά της, η Ελεονώρα Μελέτη συμφώνησε με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού για το κομμάτι των influencers αλλά θεωρεί λαϊκισμό και λάθος να προσπαθεί κάποιος να παρομοιάσει κάτι με κάτι άλλο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την σπαρακτική εξομολόγηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι για την απώλεια του πατέρα της.

«Κάνει κωλοτούμπα! Υπάρχει όμως κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία» - Η Φλορίντα Πετρουτσέλι "σταύρωσε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Video)

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι "σταύρωσε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για όσα είπε χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με το παρελθόν της στον Alpha, τη συμπεριφορά της και όσα έχουν ακουστεί.

«Μόνο εγώ έχω την αίσθηση που έχω; Της έκανε ο άνθρωπος μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και δεν πήραμε καμία σαφή απάντηση. Πήραμε μια απάντηση που εμένα μου βγάζει ένα μπέρδεμα μέσα της, ότι θέλει να απαντήσει σε πράγματα που έχουν ειπωθεί χωρίς να τα επαναλάβει και όποιος πάρει το μήνυμα, το πήρε», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Κάνει κωλοτούμπα! Υπάρχει όμως κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε από την πλευρά της: «Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, είχε πει ότι “ντρέπομαι κάποιες φορές που συναντώ παλιούς συνεργάτες μου”. Πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικό. Τώρα, νιώθω ότι κάνει κωλοτούμπα και υποστηρίζει όλα αυτά που έκανε, λέγοντας ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν και ότι δεν είναι έτσι ακριβώς.

Υπάρχει κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία και πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς στους συνεργάτες σου. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν κι εγώ ήμουν και μάρτυρας. Καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα, γιατί κάθε φορά νιώθω ότι της γυρίζει μπούμερανγκ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share