Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο: «Τον κοιτάζω και λέω τι να σκέφτεται τώρα για το αδελφάκι του που χάθηκε έτσι» (video)

Η τρυφερή σκέψη για τον συμπρωταγωνιστή του στο θέατρο

6 Φεβρουαρίου 2024 15:44
Συγκινεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο: «Τον κοιτάζω και λέω τι να σκέφτεται τώρα για το αδελφάκι του που χάθηκε έτσι» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στον συμπρωταγωνιστή του στο θέατρο, Νίκο Πολυδερόπουλο, αναφέρθηκε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει. «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, ήμασταν μία φτωχή οικογένεια με 12 παιδιά. Εγώ είμαι το νούμερο 12. “Έχασα” τον μικρό μου αδελφό από χειροβομβίδα. Μετά το δυστύχημα σταμάτησα να μιλάω για τρία χρόνια, είχα ένοχες και τύψεις για τον θάνατο του αδελφού μου, γιατί εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα και του την έδωσα χωρίς να ξέρω τι ήταν. Γεννήθηκα με δίδυμη αδελφή με διάφορα 12 ωρών, εκείνη “έφυγε” 6 μηνών από αφυδάτωση», εξομολογήθηκε.

«Έπαρση δεν είχα ποτέ, γιατί οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στη ζωή μου, μου δημιούργησαν μία γείωση. Στην παράσταση τώρα συνεργάζομαι με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, έχασε το αδελφάκι του, 28 χρονών παιδί… Και όπως κάθομαι δίπλα του, λέω, αυτό το παιδί τι να σκέφτεται τώρα για το αδελφάκι του, που χάθηκε έτσι;», αποκάλυψε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ράκος ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά τον θάνατο του αδερφού του - Στο Άγιον Όρος με τον πατέρα του (Video)

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος περνά δύσκολες στιγμές καθώς ξαφνικά έχασε τον μικρότερο αδελφό του, Παντελή ανήμερα των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με την εκπομπή, «Super Κατερίνα», ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο Άγιο Όρος με τον πατέρα του, ο οποίος είναι κι αυτός σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πατέρας και γιος φιλοξενήθηκαν στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος, αλλά επισκέφθηκαν και άλλες μονές, συνομίλησαν με τους μοναχούς, προσευχήθηκαν και κοινώνησαν. Να σας θυμίσουμε ότι συχνά ο ηθοποιός μιλά για τη σχέση του με το Θεό και έτσι σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του θέλησε να απομονωθεί εκεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share