Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Μουδιασμένη» η Μαίρη Συνατσάκη με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Μου είναι δύσκολο να χάσω την ελπίδα μου»

«Όλες αυτές τις ημέρες έχω λάβει αρκετά μηνύματα για αυτό το θέμα και θέλετε να τοποθετηθώ»

3 Φεβρουαρίου 2024 09:07
«Μουδιασμένη» η Μαίρη Συνατσάκη με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Μου είναι δύσκολο να χάσω την ελπίδα μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μουδιασμένη» η Μαίρη Συνατσάκη μετά τις καταγγελίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, με την ίδια να δηλώνει πως προσπαθεί να μην χάσει την ελπίδα της.

Με ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, στο οποίο μας έδινε μια γεύση από την καθημερινότητά της, λίγο πριν το ολοκληρώσει, η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας θέλησε να πει δυο λόγια σχετικά με τα συναισθήματά της για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

«Αμφιταλαντευόμουν αν έπρεπε να πω το οτιδήποτε για το συγκεκριμένο θέμα. Από το προηγούμενο Σάββατο άρχισαν να βγαίνουν κάποια δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Τα δημοσιεύματα ξεκίνησαν γιατί η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος εντόπισε για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον υπεύθυνο, κάποια χρηματικά ποσά που δεν αξιοποιήθηκαν για τους σκοπούς της Κοινωνικής Κουζίνας.

Όλες αυτές τις ημέρες έχω λάβει αρκετά μηνύματα για αυτό το θέμα και θέλετε να τοποθετηθώ» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το απόσπασμα μετά το 16:00′:

«Πάρα πολλές φορές έχω ανεβάσει στα social media μου – από τις φωτιές στο Μάτι, γιατί τότε γνώρισα το έργο της κοινωνικής κουζίνας – τους σκοπούς, τις δράσεις, τους λογαριασμούς για να ενισχύσει κάποιος τα συσσίτια.

Έχω μιλήσει πολύ με την Γωγώ Δελογιάννη, η οποία έχει μαγειρέψει και έχει αφιερώσει πάρα πολλές ώρες από τη ζωή της, και επίσης μας έχει παρακινήσει στη συγκεκριμένη κουζίνα. Νιώθω μουδιασμένη, δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθήσω τι λέγεται στις εκπομπές και στις ειδήσεις, δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Υπάρχουν οργισμένοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που εκδηλώνουν με πάθος την τοποθέτησή τους» συμπληρώνει η γνωστή επιχειρηματίας και Youtuber.

«Σε αυτή τη φάση που εγώ έχω βρεθεί σε αυτή την Κοινωνική κουζίνα και έχω κάνει κάποια πράγματα και έχω παρακινήσει κόσμο να βοηθήσει, νιώθω απολύτως μουδιασμένη. Μου είναι πολύ δύσκολο ψυχικά να χάσω την ελπίδα μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ.

Ζούμε σε ζόρικες εποχές για να χάσω την ελπίδα μου στην ανθρωπιά. Δεν θα χάσω την ελπίδα μου στην αλληλεγγύη και τη βοήθεια» τόνισε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Προφανώς η δικαιοσύνη θα αποφανθεί και οφείλει να το κάνει, εγώ σε πιο ανθρώπινο επίπεδο προσπαθώ να μη χάσω την ελπίδα μου, δεν θέλω να τη χάσω, προσπαθώ να τη διαφυλάξω.

Προσπαθώ να δω πέρα από το κεντρικό πρόσωπο σε αυτή τη φάση, να σκεφτώ και να θυμηθώ έναν έναν τους εθελοντές να πηγαίνουν μερίδες φαγητού και να πηγαίνουν στις αποθήκες και να συλλέγουν αγαθά.

Προσπαθώ να επικεντρωθώ σε αυτό που είναι ένα πραγματικό έργο και έχει συμβεί. Τι θα γίνει τώρα με τον Άλλον Άνθρωπο είναι το σημαντικό. Υπάρχουν κάθε μέρα άνθρωποι που παίρνουν από εκεί το φαγητό τους. Είμαι αληθινά μουδιασμένη» κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share