Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Κατάθεση ψυχής από την Αποστολία Ζώη: «Δεν είχα να φάω - Σημείωνα μέχρι και την τσίχλα που αγόραζα » (video)

Συγκλονίζει η τραγουδίστρια για την δύσκολη οικονομική περίοδο που βίωσε

2 Φεβρουαρίου 2024 15:50
Κατάθεση ψυχής από την Αποστολία Ζώη: «Δεν είχα να φάω - Σημείωνα μέχρι και την τσίχλα που αγόραζα » (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αποστολία Ζώη μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την περίοδο που αποφάσισε να κάνει παύση από την καριέρα της αλλά και για την εποχή που σπούδαζε έχοντας οικονομικά προβλήματα. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας για την απώλεια των γονιών της.

Μιλώντας για την εποχή που σπούδαζε και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, είπε:

«Δεν είχα σκοπό να κάνω επάγγελμα το τραγούδι στην αρχή ήταν βιοποριστικοί οι λόγοι. Όταν σπούδαζα ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά. Σημείωνα ακόμα και τις 10 δραχμές για την τσίχλα που αγόραζα. Πήγαινα στη λέσχη του πανεπιστήμιου για να φάω, ακόμα και την περίοδο που δεν σπούδαζα, γιατί δεν είχα χρήματα ούτε για να φάω…».

Για την παύση σε ένα πολύ κομβικό σημείο της πορείας της μετά την απώλεια των γονιών της, αποκάλυψε:

«Είχα πιεστεί ψυχολογικά. Πέρασα καταπληκτικά όταν απείχα από τη δουλειά, είχα ένα σπίτι στο Πήλιο και έπαιζα όλη την ημέρα παιχνίδια. Είμαι τρομακτικά καλή με τα παιχνίδια, έχω καεί από τα παιχνίδια και είμαι χειρότερη από άντρα. Ντρέπομαι που το λεω… Είχα μια βάρκα και ψάρευα, ήταν υπέροχα. Τον χειμώνα δεν έχει άνθρωπο, δηλαδή ο γείτονας που είχα, ο ένας και μοναδικός, ήταν στο ενάμισι χιλιόμετρο».

«Ο λόγος που γύρισα ήταν επειδή το αποδήμησα στο μυαλό μου και αποφάσισα ότι εφόσον δεν μπορούσα να το αλλάξω έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που το βλέπω. Η αφορμή ήταν η απώλεια των γονιών μου».

«Στην κοινωνία που ζούμε είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί σύντροφος. Ειλικρινά είμαι χαζορομαντική σε βαθμό κακουργήματος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share