Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: «Έπαθα τέτοια ταραχή, είχε γαντζωθεί κάτι μέσα...» - Η σοκαριστική περιγραφή για τον τραυματισμό της στο μάτι (Video)

«Μου φαίνεται σαν ψέμα ότι δεν ήμουν χθες στην εκπομπή και έγινε ό,τι έγινε..»

31 Ιανουαρίου 2024 14:38
Ελένη Μενεγάκη: «Έπαθα τέτοια ταραχή, είχε γαντζωθεί κάτι μέσα...» - Η σοκαριστική περιγραφή για τον τραυματισμό της στο μάτι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο πλατό της εκπομπής της επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης 31/1, η Ελένη Μενεγάκη, ύστερα από το ατύχημα που είχε την προηγούμενη ημέρα με το μάτι της και την κράτησε εκτός «αέρα».

Η Ελένη Μενεγάκη είχε έναν τραυματισμό στο μάτι, κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ της και χρειάστηκε να μεταφερθεί στον γιατρό, με αποτέλεσμα να μην κάνει εκπομπή. Ωστόσο σήμερα, ήταν στη θέση της και μίλησε για το ατύχημα.

Η περιγραφή της Ελένης Μενεγάκη για τον τραυματισμό στο μάτι

«Καλησπέρα σας. Μου φαίνεται σαν ψέμα ότι δεν ήμουν χθες στην εκπομπή και έγινε ό,τι έγινε. Σήμερα είμαι εδώ. Πόσο χαίρομαι πρώτον που είμαι εδώ, δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον επειδή ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί.

Ευτυχώς επειδή έφυγα γρήγορα από εδώ στο παρά πέντε και το λέω από την καρδιά μου ότι το Μεγάλο μας Κανάλι, όχι ότι μου επέτρεψε αλλά σχεδόν με παρότρυνε και είχε να κάνει με το μάτι. Δεν παίζεις με το μάτι όταν κάτι έχει γαντζωθεί μέσα. Ευχαριστώ το Μεγάλο μας Κανάλι, τον κ. Σούσουλα και που με το που τον πήρα έφυγα και τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ όλους σας για την ανησυχία σας», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες ούτε να κοροϊδεύουμε. Όσοι με ξέρετε χρόνια έλεγα ότι ό,τι και να γίνει, εγώ θα είμαι τελευταία που θα φύγω. Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό. Να προσέχετε εσείς κορίτσια με τα μολύβια για το μάτι. Τέλος πάντων. Περαστικά» κατέληξε η παρουσιάστρια.

«Πήγα σπίτι και…»

Μετά τη μαγειρική και μιλώντας με τους συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη, μοιράστηκε τις στιγμές που έζησε στο σπίτι της, όταν αφού γύρισε από τον γιατρό, πολύ νωρίτερα από ότι συνηθίζει τις καθημερινές, δεν ήξερε τι να κάνει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share