Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Γιώργος Λαμπάτος: «Το τηλέφωνό μου επιτέλους χτυπάει για δουλειά! Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι» (video)

«Δεν έχω μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, μπορεί να...»

25 Ιανουαρίου 2024 11:37
Ξέσπασε σε λυγμούς ο Γιώργος Λαμπάτος: «Το τηλέφωνό μου επιτέλους χτυπάει για δουλειά! Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρίσκει τα πατήματά του σταδιακά ο Γιώργος Λαμπάτος, μετά την εξομολόγηση για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο ηθοποιός μίλησε για το νέο προσωπικό και επαγγελματικό του ξεκίνημα, στο οποίο συνέβαλε η κινητοποίηση του κόσμου.

«Οι εξελίξεις είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες, μέσα σε δυο μέρες τα πράγματα άλλαξαν προς άλλη κατεύθυνση. Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά. Δέχθηκα πρόταση και για θέατρο και για ταινία. Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι και να εισπράξω το χειροκρότημα του κόσμου», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λαμπάτος, «λυγίζοντας» από συγκίνηση.

«Δε θέλω να πω πολλά για τη δωρεά της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου, είναι ταπεινοί άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ήθελαν να το κάνουν στη μνήμη του», υπογράμισσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή, ανέφερε: «Έχουν δεσμευτεί κάποια χρήματα, είναι δύσκολο για εμένα, γιατί δεν έχω πολλούς οικονομικούς πόρους. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ίσως να αλλάξει αυτό και να είμαι ελεύθερος. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, μπορεί να είπα κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να πω. Απλά ήταν η αγωνία να φωνάξω με κάποιον τρόπο ότι είμαι και εγώ εδώ».

Γιώργος Λαμπάτος: «Χρωστάω 12.000 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή - Δεν πήγε ποτέ να τα εισπράξει»

«Χρωστάω 12.000 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή. Δεν πήγε ποτέ να τα εισπράξει» αποκάλυψε ο Γιώργος Λαμπάτος για τη δικαστική διαμάχη που είχαν στο παρελθόν.

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο ηθοποιός, Γιώργος Λαμπάτος, καθώς αδυνατεί να βιοποριστεί.

Ο Γιώργος Λαμπάτος εξήγησε στον ALPHA τι συμβαίνει στη δική του περίπτωση, που ενώ δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο, πρέπει βάσει νόμου να πληρώσει τον Μάρκο Σεφερλή. «Επειδή δεν έχω κάποια περιουσία δεσμεύονται τα χρήματά μου από τα πνευματικά δικαιώματα στο θέατρο τα οποία είναι γύρω στα 350 – 500 ευρώ τον χρόνο, αυτό συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια.

Αυτά τα χρήματα βγαίνουν κατευθείαν στον Μάρκο, εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση. Τα χρήματα ωστόσο μένουν εκεί, αφού ο Μάρκος Σεφερλής δεν πήγε να τα πάρει. Είναι η αποκατάσταση της τιμής που έχει ως ηθοποιός. Θέλω δημόσια και μέσα από την εκπομπή σας να του ζητήσω συγγνώμη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share