Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια, άκομψο και ασεβές»: «Ταφόπλακα» στον Γιώργο Νταλάρα από Νόνη Δούνια και Κώστα Τσουρό

«Θα ήθελα από έναν άνθρωπο που αποτελεί πρότυπο για όλους και προβάλλει το ήθος, τον σεβασμό και ευγένεια, να το κάνει και ο ίδιος....Αν δεν θέλει, δεν απαντά και φεύγει μια χαρά ευγενικά»

20 Ιανουαρίου 2024 15:16
«Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια, άκομψο και ασεβές»: «Ταφόπλακα» στον Γιώργο Νταλάρα από Νόνη Δούνια και Κώστα Τσουρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική τους «ταφόπλακα» έριξαν στον Γιώργο Νταλάρα η Νόνη Δούνια και ο Κώστας Τσουρός μετά το ξέσπασμα του. Ο παρουσιαστής ανέφερε πως μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια, με τη συνάδελφο του να χαρακτηρίζει άκομψο και ασεβές το συμβάν.

«Εμένα με θλίβει πάρα πολύ που ένας καλλιτέχνης αυτού του βεληνεκούς, με αυτή την πορεία, τοποθετείται με αυτό τον τρόπο, απαξιωτικά και με ταμπέλες απέναντι σε οποιονδήποτε άνθρωπο και κλάδο. Το θεωρώ άκομψο και ασεβές. Επίσης, ως μητέρα, ως γυναίκα, κόρη, αδερφή, θεία, θέλω να πιστεύω ότι η κοινωνία προχωράει και έχουμε περάσει πια την εποχή όπου ο άντρας κατείχε τον πρώτο λόγο, γιατί θίγει και αυτά τα θέματα», ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Θα ήθελα από έναν άνθρωπο που αποτελεί πρότυπο για όλους και προβάλλει το ήθος, τον σεβασμό και ευγένεια, να το κάνει και ο ίδιος. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ άκομψη στιγμή για τον Γιώργο Νταλάρα, εμένα με βρίσκει πάρα πολύ αντίθετη. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν θεωρώ ότι μπορούμε να απαξιώνουμε κανένα», συμπληρώνει στην τοποθέτησή της.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε:

«Μισό λεπτό, ποιος κρεμάει στα μανταλάκια τον Γιώργο Νταλάρα; Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια με αυτά που είπε. Όταν ένας άνθρωπος που είναι σε αυτό το επίπεδο βγαίνει και κατακρίνει έτσι τα παιδιά που τον περιμένανε για μια δήλωση, αν θέλει, δε του βάλανε το μαχαίρι στον λαιμό. Ποιος τον εκβίασε και πως;».

«Αν δεν θέλει, δεν απαντά και φεύγει μια χαρά ευγενικά. Από εκεί και πέρα εγώ ξέρω ότι έκατσε εκεί 10 λεπτά και λέει όλα αυτά για τα παιδιά. Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια. Έθιξε κάποια ζητήματα που ενδεχομένως να πρόσβαλλαν κάποιους ανθρώπους. Πόσος φορές έχει δώσει συναυλία ή έχει δουλέψει κάπου και έχουν πει συνάδελφοι να πάνε και αρνείται;

Πάντα λέγανε ότι δεν κάνει δηλώσεις, να τα λέμε όλα. Έχει δώσει προγραμματισμένες συνεντεύξεις, όταν θέλουν οι δημοσιογράφοι να πάνε να μιλήσει για τη δουλειά του, από τις δημόσιες σχέσεις λένε: όχι δε κάνει δηλώσεις», σχολιάζει ο Κώστας Τσουρός αμέσως μετά.

«Είπε, επίσης, ότι «αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε». Εγώ θα πω ότι, αν τον προσβάλλει η δουλειά των δημοσιογράφων, να ψαχτεί ο ίδιος, γιατί τα παιδιά πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους. Και καταλήγοντας είπε ότι σε λίγο θα ψάχνουν τα σκουπίδια για να βρουν σκουπίδια. Αν θεωρεί τις απόψεις του σκουπίδια, υπάρχει θέμα», σχολίασε κλείνοντας ο Κώστας Τσουρός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share